Prin România

Am lucrat sub acoperire la site-ul PrinRomania.eu. Bineînţeles, n-aveam să vă spun despre acest lucru decât după ce pornea proiectul.

Aseară a fost lansarea oficială, cu surle şi trâmbiţe, iar acum mai avem câte ceva de aranjat pe ici, pe colo (asta înseamnă că site-ul este încă în varianta beta).

Vă invit să ne urmăriţi pe Twitter şi Facebook şi, dacă nu cer prea mult, să scrieţi măcar un articol.

P.S.: Eu am început cu Piatra Neamţ.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Imparatul Utopic al Balcaniei 27 Dec 2010, ora 00:00

  Bai, foarte frumos ce vreti voi sa faceti acolo da’ daca tot ati luat o tema dubioasa de wordpress macar scoateti-i linkurile alea naspa din footer.

  • Florea Cristian 27 Dec 2010, ora 12:10

   dar daca ii scoatem link-urile din footer incalcam drepturile de copyright ale themei. nu spun ca suntem sfinti, dar nici chiar atat de naspa sa nu fim

 • Imparatul Utopic al Balcaniei 2 Ian 2011, ora 22:27

  Dar linkurile respective sunt băgate acolo doar ca sa dea relevanţă în google unor saituri suspecte. Iar tema cu pricina sigur e vreo temă premium furată de băieţii de la care aţi luat-o voi ca temă free. Se practică chestia asta de cînd e wordpressul şi nu e ÎN NICI UN CAZ un semn de profesionalism că păstraţi linkurile alea acolo. Doar îi susţineţi tacit pe nişte SEO-işti fără scrupule.

  Dacă era linku’ oamenilor care au făcut tema, eram de acord cu tine, îţi dai seama.

  • Florea Cristian 2 Ian 2011, ora 22:54

   uite ca nu ştiam chestia asta. hai că fac nişte teste mai amănunţite, să văd de unde a plecat tema, iar dacă ai dreptate, îţi dai seama că te ascult