O metodă eficientă de a te pregăti pentru renovări: un catalog cu 15.000 de produse

Acum doi ani de zile am renovat aproape complet locul în care locuiesc. Meșterul care se ocupa de lucrare mi-a spus că sunt lucruri pe care nu le poate cumpăra el, așa că ar trebui să-mi fac eu o listă și să merg să le cumpăr și să le aleg în funcție de preferințe. Lista era destul de clară, așa că am cumpărat de la parchet și folie de parchet, până la plinte, prize, întrerupătoare sau lustre.

Am luat lista, am mers în primul magazin de bricolaj care mi-a ieșit în cale și am cumpărat tot, fără să mă întreb dacă aș putea avea nevoie de ceva ce el nu mi-a zis. Abia apoi mi-am dat seama că m-ar fi ajutat foarte mult un catalog în care să văd toate produsele disponibile dintr-o anumită categorie, ca să-mi mai vină idei. Spre exemplu, ar fi fost utilă o priză LAN și o priză TV, ca să nu mai ascund metri întregi de cablu de internet și televizor în spatele mobilei. Sau câteva prize cu USB, ca să-mi fie mai ușor să-mi încarc smartphone-ul sau ceasul.

În final lucrarea a ieșit bine, dar parcă n-a fost făcută până la capăt, tocmai pentru că mi-am dat seama prea târziu că mi s-ar mai potrivi niște lucruri prin casă. Așa am hotărât că data viitoare când voi avea renovări în plan să mă uit pur și simplu prin cataloage și site-uri de bricolaj și să-mi iau inspirația de acolo, ca să fiu sigur că nu vor mai fi idei care-mi vor veni prea târziu.

Tocmai din acest motiv salut cu drag și încântare ideea celor de la Brico Depôt de a lansa cel mai mare catalog de bricolaj și DIY din România. :D

5 avantaje ale catalogului Brico Depôt

1. Adună 15.000 de produse în 376 de pagini, împărțite în 13 categorii. Astfel, ți-e simplu să găsești ce-ți trebuie pentru lucrările pe care le ai de făcut și să te inspiri când vine vorba de lucrurile care nu-ți vin în minte așa, pur și simplu.

Catalogul este disponibil în toate magazinele Brico Depôt până pe 23 mai, dar îl poți găsi și online, aici. Iar dacă citești acest articol de pe mobil, poți descărca aplicația Brico Depôt, disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play. Acolo vei găsi atât catalogul actual, cât și alte lucruri utile, cum ar fi: nivelă, raportor, convertor de unități sau măsurător de cuie, pe care le vei avea direct pe smartphone.

2. Catalogul online este unul interactiv. Adică în timp ce-i răsfoiești paginile, dacă vezi un produs care-ți place, îl poți adăuga în lista de cumpărături cu un singur click. Nu e doar un catalog în care să vezi produsele, urmând să le cauți tu pe site ulterior, ci e unul care te scapă de o căutare ulterioară, tocmai pentru că poți salva produsele preferate direct din paginile catalogului.

3. Pe toată perioada de valabilitate a catalogului sunt pregătite și câteva surprize în magazinele Brico Depôt. Dacă vei cumpăra produse de minim 150 de lei, vei putea câștiga câteva unelte pe loc sau vei putea primi vouchere de cumpărături cu sume cuprinse între 30 și 3000 de lei. Detalii despre promoție găsești aici.

4. Dacă ești la început de drum și ai renovări în plan, catalogul vine și cu câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi produsele potrivite, cum sunt cele din imaginea de mai jos.

Alege Bine cablul potrivit pentru renovări

5. Catalogul le este util și celor care nu sunt în proces de renovare, dar își pot completa casa sau biroul cu câteva dispozitive noi. Cum ar fi această priză programabilă digitală, care îți dă ocazia de a seta în cât timp să se oprească alimentarea prizei. Acest lucru te ajută, spre exemplu, dacă vrei să adormi cu lumina aprinsă și cauți o metodă ca ea să se închidă singură. Sau dacă vrei ca telefonul tău mobil să nu stea la încărcat toată noaptea și să fie decuplat la un moment dat, după ce acesta se încarcă la 100%. Iar dacă priza programabilă nu ți se pare un lucru potrivit pentru casa ta, s-ar putea ca acest tripluștecher cu USB să-ți fie util pentru a-ți reîncărca mai rapid device-urile.

Dacă ești interesat de siguranța și supravegherea locuinței sau a biroului, ai de unde alege. Fie o cameră de supraveghere falsă, care funcționează cu 3 baterii AA, este rotativă și are detector de mișcare, fie o cameră de supraveghere pe bune sau un kit de supraveghere cu 4 camere incluse.

Oricum, cel mai bine ar fi să accesezi tu pagina catalogului sau să iei unul dintr-un magazin Brico Depôt și să alegi în tihnă produsele de care ai avea nevoie. :D

Leave a Reply