Să-i dăm şi lui Google+ o şansă, zic

Pe blogurile din străinătate pe care le urmăresc, nu ştiu cum s-a făcut, dar în ultima lună a apărut cel puţin un articol despre beneficiile aduse de Google+ şi despre cât de multe informaţii de calitate găseşti acolo.

La partea cu informaţiile de calitate nu am nevoie de confirmare. Am mai scris despre asta aici şi nu are rost să mai revin. Totuşi, oare pot obţine cititori noi pe blog dacă sunt activ pe Google+? Sau pot obţine reacţii la update-urile pe care le scriu eu acolo?

Şi ca să-mi răspund la aceste două întrebări, am hotărât să încep să fiu activ pe Google+. Primul test e pe o lună de zile, adică până pe 18 octombrie 2013. Am să încerc să public zilnic acolo câte ceva, aşa cum fac acum pe Facebook. Totodată, am să caut oameni pe care să-i urmăresc şi am să încerc să interacţionez cu ei, în limita timpului disponibil.

Scriu articolul acesta ca un fel de promisiune, ca să fiu sigur că mă ţin de ceea ce mi-am propus. Dacă aveţi sfaturi, altele în afară de „te chinui degeaba”, vă rog să mi le lăsaţi în comentarii.

Până una-alta, vă invit să mă adăugaţi într-un cerc (cum sună asta :))). Contul meu e de găsit aici, iar dacă sunteţi cât de cât activi acolo, daţi un semn şi vă încercuiesc şi eu, cum ar veni.

10 Comments

 1. Yamasha 18 septembrie 2013
  • Cristian Florea 19 septembrie 2013
 2. Petru 19 septembrie 2013
  • Cristian Florea 19 septembrie 2013
 3. Adrian Anghel 19 septembrie 2013
 4. Alexandru Ionut 21 septembrie 2013
  • Cristian Florea 19 octombrie 2013
 5. Iulia-Cristina Uta 9 octombrie 2013

Leave a Reply