Se anunţă vreme rece. Merg în tabără şi-mi trece.

Social Media Snow Camp este una dintre cele mai bune iniţiative din online-ul românesc. În fiecare an, o dată iarna şi o dată vara, se strâng acolo bloggeri, oameni din agenţii de publicitate şi oameni din companii, ca să mai înveţe câte ceva despre online şi Social Media, să-şi arate talentele la karaoke, să se bucure de binecunoscutul foc de tabără şi, bineînţeles, să se cunoască mai bine.

Eu cred că dacă vrei să cunoşti un om, nu-i de-ajuns să-l întâlneşti la un eveniment şi să mergi să-l saluţi. Ca să poţi cunoaşte o persoană cum trebuie, ai nevoie de mai mult timp. Iar Social Media Snow Camp fix asta face: ne oferă ocazia să stăm cu toţii de joi (28 noiembrie) până duminică (1 decembrie) şi să schimbăm ce vorbe vrem noi, pe ce teme vrem noi. Asta în afara workshopurilor, fireşte.

Am mai fost acolo în vara lui 2012 şi mai citesc şi acum tweet-urile date atunci sau lista cu lucrurile pe care le-am învăţat acolo.

Mă bucur că în această iarnă am ocazia să merg din nou în tabără, mai ales că se sincronizează cu începutul vremii reci, iar cum eu nu mă dau în vânt după vremea rece, e grozav că mă prinde frigul într-o atmosferă plăcută.

Apropo, mai sunt câteva locuri libere pe lista de înscriere.

florea cristian la social media summer camp

Sponsorii acestei ediţii sunt: StaropramenCora, Cosmote, Romtelecom, UniCredit Tiriac Bank, Coca-Cola, Samsung, Caroli și Calif.

Lasă un comentariu

4 comentarii

 • Intuneric 25 Noi 2013, ora 11:11

  Daca Social Media Snow Camp s-ar organiza la Iasi, ar avea toate sansele sa devina Social Social Weird Spring Camp. De bine ce s-a anuntat cod galben de ninsori, aici a venit primavara. :D

 • rivi 26 Noi 2013, ora 17:25

  bai mi se pare super tare, dar mi se pare super scump :)

  • Cristian Florea 26 Noi 2013, ora 17:28

   Dar e o oportunitate grozavăde business. Se pun bazele unor contracte acolo, dacă reuşeşti să povesteşti cum trebuie despre proiectul tău. Iar când tragi linie, observi că ai încasat mai mult decât ai plătit. Şi ieşi şi cu o experienţă faină din asta.