Ce cadou de Secret Santa i-aș lua unui coleg blogger

Pentru că suntem în perioada Secret Santa, în care aproape fiecare dintre noi trebuie să ia un cadou secret unui coleg, am fost provocat să mă gândesc la un cadou pentru colegul de blogosferă Andrei Cismaru.

Pe Andrei l-am cunoscut prin 2011, când am participat la un blogmeet organizat în Brăila. Apoi ne-am mai intersectat în tribune la meciurile de rugby, pe la evenimente dedicate oamenilor din online și, bineînțeles, la bere. El a fost unul dintre bloggerii care mi-au spus că e foarte important să vin la București dacă vreau să-mi ajut blogul să crească. Și, 5 ani mai târziu, îi dau dreptate. Mutarea la București și posibilitatea de a cunoaște toți oamenii de-aici au contat enorm în evoluția mea.

Revenind la cadoul de Secret Santa, e destul de simplu să alegi ceva atunci când știi câteva lucruri de bază despre persoana căreia urmează să-i faci cadoul. Sunt un om organizat și de fiecare dată când am ceva de făcut (chiar și atunci când e vorba de cadouri), încep o listă cu lucrurile care ar putea să mă ajute în ceea ce urmează să fac. La Andrei a fost simplu. Am făcut rapid o listă cu pasiunile pe care le are, iar pentru că pe primul loc (în viziunea mea) a ieșit sportul, m-am gândit că trebuie să-i găsesc un cadou care să aibă legătură cu acest domeniu.

Știu că și-a cumpărat recent un super televizor 4K și mai știu că, fiind proaspăt tată de fată, nu mai are timpul de altădată pentru a merge pe stadion, așa că m-am gândit că cel mai potrivit cadou ar fi o telecomandă TV în formă de minge de fotbal, care să-l ajute să se simtă mai aproape de stadion, chiar și atunci când vede meciurile de acasă, din fața televizorului.

Bineînțeles, faptul că sunt o persoană comodă primează întotdeauna, așa că iau toate cadourile de pe net. Iar dacă ai cont la Raiffeisen Bank, e și mai simplu, pentru că acum ai la dispoziție widgetul Smart Mobile. Adică poți verifica soldul și poți face tranzacții cu un simplu click, fără să te mai loghezi în aplicația mobilă. Iar dacă ești curios despre cum arată telecomanda aleasă pentru Andrei, îți las mai jos o poză cu ea.

telecomanda minge de fotbal

Dacă vrei s-o faci și tu cadou, o găsești pe giftforyou.ro. Tu ce cadouri de Secret Santa ai pregătit în acest an?

2 Comments

  1. Natural 9 decembrie 2016
    • Cristian Florea 14 decembrie 2016

Leave a Reply