Cum e să nu fii singurul Cristian Florea de pe Google

Câţi dintre voi au fost curioşi să caute „Cristian Florea” pe Google? Eram sigur: nici măcar unul.

Dacă aţi fi căutat, aţi fi ştiut că, pe lângă mine, mai există doi oameni cu acelaşi nume, care se bat pentru prima pagină de pe Google. Unul dintre ei este un preot care a renunţat la preoţie şi care apoi s-a întors la ea (sau ceva de genul acesta, că n-am fost chiar atât de curios), iar celălalt este dirijorul Orchestrei Naționale de Cameră a Sălii cu Orgă din Chișinău (am dat copy + paste din articolul unui ziar din Moldova, că n-am reuşit să reţin eu toate cuvintele astea).

Căutându-mă astăzi pe Google ca să văd dacă s-au schimbat rezultatele în vreun fel de când am trecut pe noul domeniu, mi-am amintit de o fază relativ amuzantă de anul trecut.

Am primit un mail de la o enoriaşă. Mi-a spus că are neapărată nevoie de o biblie şi că sunt singurul care ar putea-o ajuta. Mi-a mai zis şi că mă apreciază pentru ceea ce fac şi că ar trebui să continui tot aşa. Sincer, nu ştiu dacă acel Cristian Florea „se întorsese la Dumnezeu” atunci sau nici măcar nu „plecase” încă.

Iniţial, n-am ştiut cum să reacţionez. Voiam să-i spun că-i o greşeală şi că nu ştiu cum să dea de celălalt Cristian Florea, dar am hotărât să mai aştept câteva zile, că poate-şi dă singură seama.

Ghici ce? Fix asta s-a întâmplat! Mi-a mai trimis un mail peste două zile în care şi-a cerut scuze că m-a confundat şi în care mi-a urat să fiu sănătos, binecuvântat etc.

Nu ştiu dacă o fi reuşit să-l găsească pe Cristianul Florea care trebuie, dar de atunci am hotărât eu ca prima pagină din Google să-mi aparţină, chiar dacă bătaia pentru locurile alea este destul de mare. Deocamdată n-am reuşit, dar de când am trecut pe noul domeniu lucrez foarte mult la asta.

Voi cu câţi oameni cu acelaşi nume vă bateţi pe poziţiile din Google?

P.S.: Să nu căutaţi „Cristian Florea” pe Google Images, că acolo stau şi mai rău. :))

Tags:

13 Comments

 1. Catalinu 23 martie 2013
  • Cristian Florea 23 martie 2013
 2. Madalin Blidaru 23 martie 2013
  • Cristian Florea 23 martie 2013
 3. Dragos Geornoiu 23 martie 2013
 4. omulvaly 27 martie 2013
 5. omulvaly 27 martie 2013
  • Cristian Florea 27 martie 2013
 6. Gabriel Ursan 23 iunie 2013
 7. C.Viorel 10 iulie 2013

Leave a Reply