Social Media nu se învaţă doar în faţa calculatorului. Hai în tabără! :D

Dacă ţi-a spus cineva, vreodată, că Social Media se învaţă stând mult în faţa calculatorului, să ştii că ori nu se pricepe prea bine, ori te-a minţit. Social Media, oricât de mult s-ar desfăşura ea online, tot cu oameni se face. Iar cele mai bune conexiuni cu oamenii le faci offline, nu prin schimb de like-uri sau mailuri.

Am fost până acum la trei ediţii de Social Media Camp, o dată iarna şi de două ori vara. Iar acum, în noiembrie, am să merg din nou, atât de fain e.

Acolo se strâng la fiecare ediţie bloggeri şi oameni din companii şi agenţii, iar în zilele alea în care stau acolo apucă să se cunoască şi să se împrietenească. Ziua învăţăm câte ceva din conferinţele ţinute de speakeri, iar noaptea petrecem şi ne relaxăm. Aşa arată un mix perfect de memorare a tehnicilor de Social Media, după cum se poate observa şi în clipul de mai jos:

Locurile se dau aici ca pâinea caldă, perioada de desfăşurare e 27-30 noiembrie, iar lista speakerilor e aici. Iar mai jos, o poză în care Suleyman Calificul încerca să ne distrugă jocul de fussball.

biz sms camp

Leave a Reply