Înscrie-te și tu la Social Media Summit București. Bloggerii au acces gratuit

Pe 1 martie, la Hotel Radisson Blu va avea loc ediția din acest an a evenimentului Social Media Summit București, organizat de Revista Biz. Ca în anii trecuți, la Social Media Summit vom afla care este topul bloggerilor cu care au colaborat cel mai bine angețiile în anul 2016, topul agențiilor cu care au colaborat cel mai bine bloggerii în anul precedent, dar și un top al celor mai buni bloggeri generaliști sau pe categorii (tehnologie, fashion, food etc.). Apropo, aici găsești topul celor mai influenți bloggeri din România de anul trecut.

Anul acesta, topurile vor fi lansate într-o formulă nou, într-un eBook numit Digital Report. eBook-ul va conține și informații despre tendințele și evoluțiile pieței de digital, dar și un top al celor mai urmărite conturi de Instagram de la noi din țară sau topul vloggerilor din România.

Pe lângă lansarea acestui eBook, la eveniment vei avea ocazia de a cunoaște profesioniștii din online, dar și de a asista la un debate foarte interesant pe tema online versus mass-media tradițională. Am participat la un debate asemănător într-o tabără de social media organizată tot de Revista Biz și îți garantez că va fi o sesiune din care vei avea foarte multe lucruri de învățat.

În încheiere, să știi că lista speakerilor e aici, programul poate fi urmărit aici, iar înscrierile se fac aici. Așa cum spuneam și în titlu, bloggerii au acces gratuit la eveniment, dar fiind vorba de un număr limitat de locuri, echipa Biz va face o selecție pe baza unor criterii interne, printre care și analiza activității din ultimul an. Oricum, taxa de participare este de 75 de euro. O sumă mică, știind multitudinea de informații cu care pleci de acolo și oamenii la care ai acces în ziua evenimentului.

social media summit bucuresti

3 Comments

  1. Emilian 15 februarie 2017
    • Cristian Florea 15 februarie 2017
      • Emilian 15 februarie 2017

Leave a Reply