Statistici YouTube România: top vloggeri și muzicieni [infografic, iulie – decembrie 2017]

Te-ai întrebat vreodată care e topul celor mai urmăriți vloggeri din România? Sau care sunt cele mai urmărite clipuri muzicale românești? În aceeași zi cu lansarea retrospectivei din social media românească pentru anul 2017, cei de la Zelist au lansat și Sinteza Semestrului 2 din anul 2017 pentru activitatea de pe YouTube, adică un infografic cu multe-multe Statistici YouTube România.

O să vezi în infograficul de mai jos un top al vloggerilor români, unul al artiștilor din România și unul al publisherilor din domeniul muzical (cum sunt casele de discuri, spre exemplu). Topul este calculat în funcție de numărul de vizualizări pe care le-a adunat fiecare în perioada iulie – decembrie 2017. Iar dacă vrei să vezi infograficul într-un mod interactiv (în care poți să accesezi conturile și clipurile celor menționați) te invit pe această pagină.

statistici youtube românia - iulie decembrie 2017

Dacă vrei să aprofundezi subiectul vloggingului din România și vrei să știi cine sunt vloggerii cu cei mai mulți abonați, găsești un astfel de top aici.

2 Comments

  1. Robertel 13 martie 2018
    • Cristian Florea 14 martie 2018

Leave a Reply