Știri din Social Media [10]

Informațiile de mai jos au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Facebook

– Facebook lansează Facebook Pay, dar nu-i dau prea multe șanse. Oamenii nu prea au încredere în Facebook când vine vorba de a-și pune cardul acolo. Noi, cei care facem reclame pe Facebook, suntem din altă categorie de clienți, din punctul meu de vedere. :D

– Facebook a avut un bug care deschidea camera de pe iPhone când dădeai scroll în feed. Dar l-au rezolvat.

– Facebook testează o funcție numită Popular Photos.

Instagram

– Instagram Announces Global Expansion of Hidden Like Counts Test – am prieteni care nu mai văd numărul total de like-uri în Feed. Eu încă le văd, dar nu pentru mult timp, sunt sigur.

– 7 trucuri utile pentru Instagram Stories

– Instagram introduce Reels în Brazilia. E o opțiune care copiază ce face TikTok. Copierea Story-urilor de la Snapchat le-a ieșit celor de la Instagram. Oare o să le iasă și partea asta cu TikTok?

– 7 Ways to Increase Engagement with Your Instagram Followers [Infographic]

LinkedIn

– LinkedIn Brings Back Option to Invite Connections to Follow a Company Page – dacă ai o pagină de LinkedIn, îți poți invita conexiunile să o urmărească. Au lansat acum câteva luni opțiunea asta, dar apoi a dispărut de la toată lumea. Se pare că a apărut iar.

YouTube

– YouTube face niște schimbări la setările conținutului video pentru copii

– How to Create a YouTube Sales Funnel

Altele

– Statistici Social Media în România [infografic – octombrie 2019]

– 9 Email Marketing Best Practices for 2020

– Google Maps introduce opțiunea de a asculta numele străzilor și clădirilor importante în limba locală, atunci când ești în străinătate. Detalii sunt aici.

– Un studiu foarte interesant despre cum au crescut costurile pentru postările publicate de influenceri în social media. Studiul e făcut în US, dar trendurile ajung și la noi într-o oarecare măsură.

– Google are în plan să pună un badge specific site-urilor care se încarcă greu. Asta ca să nu crezi că îți merge greu netul când accesezi un site optimizat prost.

Informațiile de mai sus au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Dacă vrei să vezi și articolele precedente cu știri din social media, intră pe această pagină.

4 Comments

  1. Ana M. Marin 22 noiembrie 2019
    • Cristian Florea 22 noiembrie 2019
  2. Marius Lupu 23 noiembrie 2019

Leave a Reply