Știri din Social Media [11]

Informațiile de mai jos au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Facebook

– N-o să mai poți face clipuri live în grup pe Facebook. Era o opțiune utilă pentru interviuri live ținute la distanță, dar se pare că nu era chiar atât de populară. 

– How to Customize Facebook Ads for the Customer Journey

– Facebook lansează o aplicație de făcut Meme numită Whale. Momentan e disponibilă doar în Canada.

– Facebook a făcut o aplicație specială pentru angajați care le permitea să îndrepte camera telefonului spre fața cuiva, iar aplicația identifica automat contul de Facebook al persoanei respective. Creepy. Detalii sunt aici.

Instagram

– Instagram a făcut o listă de produse pornind de la hashtag-urile care au fost în trend în 2019. O poți vedea aici. Mi se pare utilă dacă vrei să fii la curent cu trendurile actuale, chiar dacă nu cumperi nimic. :D

– Instagram testează un mod nou de a afișa conținutul de pe IGTV. Bine face, din punctul meu de vedere. Nu e deloc intuitiv sau util să navighezi acum pe IGTV.

– How to Use Instagram Hashtags for Business

– Top Strategy Tips for Instagram Influencers

– 6 Ways to Get More ROI From Instagram Ads

– Instagram Removing Likes Could Boost Social Commerce and Retail Measurement

LinkedIn

– Best of LinkedIn Pages 2019

– Infografic cu 18 statistici despre LinkedIn

– 3 Ways B2B Marketers Can Increase Engagement on LinkedIn

Altele

– How to Engage and Persuade Your Audience Through the Power of Storytelling [Infographic]

– TikTok are aproximativ 1.5 miliarde de descărcări la nivel mondial. E o rețea socială imensă și deja brandurile încep să caute influenceri pe TikTok inclusiv în România, pentru a le promova produsele.

– Apropo de TikTok, fondatorii vor să facă un serviciu de streaming muzical pe care îl vor lansa luna viitoare, asta după ce au făcut și un smartphone pentru piața din China.

– Google lansează Smart Compose în Google Docs. Practic, dacă Google Docs și scrii în limba engleză, o să încerce să-și dea seama ce vrei să zici și-ți propune ce cuvinte să folosești în frazele pe care le scrii. :D

– Cum să folosești imaginile din articolele pe care le scrii pe blog sau pe site ca să obții mai multe click-uri din căutările făcute pe Google.

– How to Go Live in HD Quality From Your Computer

– Fondatorul Wikipedia face și el o rețea socială. Se numește WT:Social.

– 20 Books Every Marketer Should Read in 2020

– S-a lansat primul eBook din România despre dramele și problemele emoționale ale freelancerilor

– Ce iPhone merită să cumperi în 2019

Informațiile de mai sus au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Dacă vrei să vezi și articolele precedente cu știri din social media, intră pe această pagină.

Leave a Reply