S-a lansat primul eBook din România despre dramele și problemele emoționale ale freelancerilor

Despre NO.MAD Talks nu știu dacă ți-am mai povestit până acum. Pe scurt, NO.MAD Talks este un proiect care încurajează oamenii să lucreze pe cont propriu. Iunieta, inițiatoarea proiectului, este freelancer de doi ani și jumătate deja și a reușit în timp să construiască, pe lângă conținut dedicat influencerilor, motive de a-i face să se cunoască între ei.

NO.MAD Talks este și unul dintre cele mai cunoscute evenimente destinate freelancerilor din România. Evenimentele Iunietei au o recurență lunară și adună pe scenă oameni care inspiră și care îi pot ajuta pe freelanceri cu sfaturi, recomandări sau pur și simplu networking.

Am fost și eu unul dintre invitații ei și am ținut un discurs scurt despre cât de util poate fi LinkedIn în construcția de brand personal. Iar reacțiile au fost grozave!

Ei bine, pornind de la deschiderea pe care o are către comunitatea de freelanceri din România, Iunieta s-a gândit să facă un eBook destinat freelancerilor. Și pentru că unele dintre cele mai mari probleme ale freelancerilor aflați la început de drum se leagă de starea lor de spirit, de drame și probleme emoționale, așa a fost stabilit și subiectul acestui eBook.

eBook-ul conține poveștile a 12 freelanceri din România, cu bune și cu rele, dar mai ales vorbește despre cum au întâmpinat și au trecut de părțile rele, în care se simțeau inutili sau aveau senzația că nu lucrează destul.

Am răsfoit și eBook-ul și mi s-a părut o lectură interesantă și utilă, care-ți dă o doză de curaj și, dacă ești freelancer, îți arată că problemele tale sunt și problemele altora. Și nu te mai simți atât de singur pe drumul ăsta.

Dacă vrei să descarci eBook-ul, îl găsești aici, iar dacă vrei să cunoști personal freelancerii care au contribuit la realizarea lui, te invit să participi la evenimentul de pe 27 noiembrie, despre care poți citi mai multe aici.

S-a lansat primul eBook din România despre dramele și problemele emoționale ale freelancerilor

Leave a Reply