Ce subiecte ai vrea să se dezbată la Webstock, cel mai important eveniment de social media din România?

Așa cum ziceam și acum vreo lună de zile, s-au deschis înscrierile a Webstock 2015, cel mai important eveniment de social media de la noi din țară. Mai mult decât atât, bloggerii au acces gratuit. Iar dacă n-ai mai fost până acum, sigur o să-ți placă, pentru că în fiecare an se strâng la Webstock mulți oameni care au legătură cu social media, de la bloggeri din toată țara, la angajați ale agențiilor de publicitate și oameni din departamentele de comunicare de la diverse companii.

Partea faină în perioada asta este că nu s-a definitivat programul și oricine poate să propună o temă de discuție sau un speaker, iar organizatorii vor încerca să facă în așa fel încât să fie cât mai multă lume mulțumită. Îmi place ideea asta, de a-i lăsa pe participanți să aleagă ce vor să învețe de la Webstock sau pe cine vor să asculte. Dacă ai idei, să știi că temele se propun aici, iar speakerii aici.

Bineînțeles, ca în fiecare an se va face și gala Webstock Awards, unde sunt premiate cele mai bune proiecte și campanii online realizate în ultimul an. Dacă ai și tu un proiect sau o campanie care crezi că merită jurizată, aici se fac înscrierile.

Eu de vreo câțiva ani încoace am norocul de a fi Blogger Ambasador la Webstock, ceea ce înseamnă că voi fi printre primii care vor afla noutățile legate conferință și că, bineînțeles, o să ți le pot spune și ție. :D Până una-alta, aș vrea să văd cât mai mulți cititori pasionați de social media că s-au înscris și că vor veni acolo.

webstock 2015

3 Comments

  1. Tudor 24 august 2015
    • Cristian Florea 24 august 2015
  2. Tudor 24 august 2015

Leave a Reply