Turiștii au acum o aplicație mobilă cu lucruri de făcut în București

Prin luna august a anului trecut îți ziceam că Dragoş şi Alex au lansat un ghid dedicat străinilor care vin în orașul București. Astăzi mă bucur să anunț că cei doi au reușit să lanseze și o aplicație mobilă dedicată capitalei.

De fapt, e o aplicație cu tot ce trebuie să știi despre București, de la obiective turistice, până la la locații în care poți încerca mâncarea tradițională românească sau locuri unde poți să bei o cafea bună. Găsești și contacte de la firme de taxi sau harta de la metrou, dar și o listă cu evenimentele din București, împărțite pe categorii. Când o deschizi, te invită să-ți faci un cont, apoi te poți abona la diverse notificări. Practic, o poți folosi și pe post de agendă, când vrei să să nu ratezi anumite lucruri. E o aplicație de care chiar avea nevoie Bucureștiul.

Se numește Bucharest City App și poate fi descărcată de aici pentru iOS și aici pentru Android. Bineînțeles, dacă ți se pare că se poate îmbunătăți ceva la ea, te rog să-mi zici într-un comentariu și am eu grijă să ajungă feedback-ul la cine trebuie. :D

Bucharest City App - Vizual 1000x700

7 Comments

 1. Mada 25 ianuarie 2016
  • Dragoș Asaftei 25 ianuarie 2016
   • Cristian Florea 27 ianuarie 2016
  • Cristian Florea 27 ianuarie 2016
   • Mada 27 ianuarie 2016
 2. Eugen 25 ianuarie 2016
  • Cristian Florea 27 ianuarie 2016

Leave a Reply