Soluții noi pentru amenajarea băii de la Brico Depôt. Uite despre ce e vorba

Începutul de an înseamnă, pentru unii dintre noi, stabilirea unor planuri de amenajare a casei. De cele mai multe ori nu-ți stabilești la începutul anului și perioada în care vei face schimbările, dar știi că anul ăsta trebuie.

Eu am mereu o listă de lucruri pe care vreau să le schimb în casă și de cele mai multe ori le cumpăr când îmi cad ochii pe un produs care mi se pare potrivit. Cea mai recentă achiziție e un aspirator inteligent, pe care îl controlez de pe smartphone și care îmi curăță casa chiar în timp ce scriu acest articol, eu fiind la birou, iar el fiind acasă. :D

În materie de mobilă, într-o zi ne-am hotărât să mai luăm o canapea mică pe care s-o punem într-un colț al casei, iar a doua zi deja eram cu ea în portbagajul mașinii. Cam așa funcționează cumpărăturile de genul ăsta la noi în casă.

Apropo de amenajări, cei de la Brico Depôt au făcut un catalog nou dedicat celor care vor să-și schimbe mobila din baie sau care sunt în cautarea soluțiilor de acoperire pentru sol (fie că vorbim despre parchet, fie că vorbim despre gresie).

Găsești catalogul la această pagină dacă vrei să-l răsfoiești, dar este disponibil și în toate magazinele Brico Depôt din țară. Mai mult, pe site găsești informații despre stocurile disponibile în funcție de magazinul care îți e ție mai apropiat.

Baia este, de cele mai multe ori, cea mai mică încăpere din casă

În acest sens apreciez atât mobila, cât și pagina produselor din gama Imandra, unde poți să-ți alegi mărimea băii, iar site-ul îți recomandă mobilier în funcție de acele dimensiuni.

Spre exemplu, uite idei de amenajare pentru o baie de 2 metri pătrați.

Tot din noul catalog de amenajare îmi place și gama Nantua, care e simplă și minimalistă și care te duce cu gândul la Spa.

Soluții noi pentru amenajarea băii de la Brico Depôt - gama nantua

Oricum, pentru a vedea toate produsele din noul catalog te invit pe această pagină.

Leave a Reply