Am apărut (foarte puţin) în ziar

V-am zis deja că zilele trecute am fost la Sibiu (dacă n-aţi citit, daţi un click aici), implicat fiind în campania „Produs în Sibiu”, pusă la punct de Asociaţia Produs în Sibiu şi de Ziarul Sibiu 100%. Adică timp de 3 zile am vizitat diverse fabrici din Sibiu şi din împrejurimi. Aşa am înţeles mai bine cât de greu e să conduci un business mare şi cât de mult te avantajeză, în unele cazuri, faptul că ai început o afacere în Sibiu. Dar despre asta o să scriu mai multe într-un articol viitor (probabil chiar mâine).

Acum voiam să spun că luni, când am început noi turul, s-a dat play şi primului documentar din a 20-a ediţie a Festivalului ASTRA Film Sibiu. Documentarul a fost despre Google Books şi se numeşte Google and the World Brain. E interesant de urmărit, dar mie mi s-a părut puţin cam lung. Oricum, au fost alţii care au zis că a fost perfect ca timing, deci gusturile-s de vină, nu documentarul.

După film, ne-am strâns toţi bloggerii la o masă, în timp ce două reporteriţe ne-au luat un scurt interviu. Am zis şi eu trei cuvinte, cât m-am priceput.

click pe imagine pentru a citi interviul

click pe imagine pentru a citi interviul

ASTRA Film ţine până pe 20 octombrie, iar programul poate fi văzut aici.

P.S.: Research-ul pentru acest articol l-a făcut Anca Duma, iar eu n-am făcut altceva decât să fur fişierele din articolul ei şi să mă laud folosind cuvintele mele. :))

Poate te ajută: public săptămânal un clip util pe YouTube.
  1. Vlad vineri, 18 octombrie 2013, 15:09
   • Cristian Florea vineri, 18 octombrie 2013, 15:19
    • Anca Duma vineri, 18 octombrie 2013, 16:02
    • Cristian Florea vineri, 18 octombrie 2013, 17:11
  2. Anca Duma vineri, 18 octombrie 2013, 15:17
  3. Daniel H. marți, 22 octombrie 2013, 23:13

  Adaugă un comentariu