Franz, o aplicație de laptop care integrează WhatsApp, Facebook Messenger și altele

Dacă acum 5 – 6 ani purtam cele mai multe discuții pe mail, astăzi văd că investesc mult timp în a scrie pe WhatsApp (nu neapărat prietenilor, ci mai degrabă clienților agenției noastre) sau în a răspunde la mesaje pe Facebook sau LinkedIn.

Comportamentul utilizatorilor s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, fie că ne place sau nu, iar dacă nu ne adaptăm lui, riscăm să pierdem oportunități sau să fim considerați dinozauri pe internet. 😁

Ei bine, azi vreau să discutăm despre o soluție care o să-ți ușureze comunicarea pe platformele de mesaje private. Soluția vine sub forma unei aplicații de laptop care se numește Franz.

Franz e disponibil atât pentru macOS, cât și pentru Windows sau Linux, iar tot ce face e să integreze într-o singură aplicație mai multe platforme de private chat, de la WhatsApp, la Facebook Messenger, Linkedin, Slack, Skype, Google Hangouts și multe, multe altele. Găsești lista completă de servicii aici.

Eu folosesc Franz de mai bine de un an de zile, în special pentru comunicarera de pe WhatsApp și Facebook Messenger, deși mi-am conectat mai multe servicii acolo, chiar dacă nu obișnuiesc să le folosesc frecvent, dar vreau să fiu notificat dacă îmi scrie cineva ceva pe ele.

Cu Franz e simplu, că țin aplicația deschisă, văd în timp real ce mesaje primesc pe platformele cu care sunt logat și pot citi și răspunde la acele mesaje fără să fie nevoie să le accesez platformele sau să instalez aplicații în plus.

Poți descărca aplicația Franz dând click aici.

2 Comments

  1. Nicolae Marginean 1 mai 2020
    • Cristian Florea 3 mai 2020

Leave a Reply