10 aplicații de iPhone pentru Sărbătorile de iarnă

Luna decembrie abia a început, dar deja ne bat la ușă sărbătorile de iarnă. Magazinele sunt pline de cadouri, globuri și ghirlande, în mall-uri se aud colinde, iar peste vreo 3 zile vine Moș Nicolae, cel care dă startul cumpărării de cadouri cu ocazia venirii iernii.

Pornind de aici, m-am gândit să fac o listă de aplicații de iPhone care te vor ajutat să treci mai ușor peste sărbătorile de iarnă. Pe unele dintre ele le vei găsi și în Google Play, deci trebuie doar să le cauți. :D

1. ElfYourself – download iOS

Folosești o poză cu fața ta, iar aplicația o pune pe corpurile unor elfi care dansează și se scălămbăie. Poți chiar să pui fețele mai multor oameni și iese un clip supper funny. Găsești mai jos un preview, dar crede-mă că aplicația are sens abia după ce pui acolo fețele prietenilor tăi.

2. Santa’s Bag – download iOS

Te ajută să faci liste de prieteni și cadourile pe care vrei să le cumperi pentru ei de sărbători. E o aplicație bună de organizare a cadourilor și a bugetului pe care-l investești în ele. :D

santas bag - aplicatii de iPhone ca sa treci mai usor peste sarbatorile de iarna

3. Christmas Radio – download iOS

Așa cum îi zice numele, aplicația te conectează la o serie de radiouri cu colinde. Partea faină e că poți să-ți alegi genul muzical preferat și-ți arată radiouri care au colinde în genul ales de tine. De exemplu, ai și radiouri cu colinde rock, dacă vrei. 🤘🏼

4. The Impossible Test Christmas – download iOS

O serie de jocuri cu temă de Crăciun. Cuvântul Impossible este acolo pentru că nu ți se zice ce ai de făcut, ci trebuie să-ți dai singur seama cum să treci de la un nivel la altul. :D Poate părea enervant la început, dar pentru cei cărora le plac provocările acesta poate fi un joc chiar bun.

the impossible test christmas - aplicatii de iPhone ca sa treci mai usor peste sarbatorile de iarna

5. Dr. Seuss Camera – The Grinch Edition – download iOS

Aplicația cu care creezi o serie de Grinchmas Cards, adică niște felicitări de Crăciun venite de la Grinch, cel care urăște Crăciunul. Dacă vrei, poți pune fața ta în locul lui Grinch sau al altor personaje care urăsc Crăciunul.

6. Winter Wallpapers – Winter Pictures & Backgrounds – download iOS

Numele zice deja ce face: ai acces la o serie de fotografii de iarnă, numai bune de pus pe fundalul telefonului tău.

7. Christmas Sweeper 3 – download iOS

Un fel de Candy Crush, dar cu temă de Crăciun.

christmas sweeper - aplicatii de iPhone ca sa treci mai usor peste sarbatorile de iarna

8. Angry Birds Seasons – download iOS

Acel Angry Birds pe care-l știi deja, dar cu temă de iarnă. ❄️

9. Christmas Booth: Photo Fun – download iOS

Poți adăuga în pozele tale diverse elemente care au legătură cu Crăciunul (coarne și nas de ren, pălărie de Moș Crăciun etc.).

christmas booth - aplicatii de iPhone ca sa treci mai usor peste sarbatorile de iarna10. Grocery – download iOS

Nu are neapărat legătură cu iarna, dar mi s-a părut că se potrivește foarte bine în acest context. Grocery este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune aplicații de făcut liste de cumpărături. Poți împărți cumpărăturile pe categorii și, dacă ai Apple Watch, poți bifa de pe ceas ce-ai cumpărat, ca să-ți fie mai ușor să urmărești lista.

M-am gândit că ți-ar fi utilă în perioada asta, în care ai multe lucruri de luat de la supermarket. :D

Tags:

2 Comments

  1. Monichis 20 decembrie 2018
    • Cristian Florea 21 decembrie 2018

Leave a Reply