132 de aplicații utile pentru Instagram [eBook gratuit]

Despre Evensys v-am mai zis: organizează unele dintre cele mai importante evenimente de digital marketing și social media din România. O parte dintre planurile lor pentru 2019 pot fi văzute și în articolul meu cu evenimentele de social media la care poți participa în acest an.

Dar astăzi vreau să vorbim despre altceva: un eBook gratuit cu 132 de aplicații utile pentru Instagram.

Pentru că la evenimentele pe care le organizează discută des despre tendințele din digital marketing și despre tool-urile utile unui om de marketing, anul acesta au decis să facă o centralizare a celor mai importante aplicații care te ajută în activitatea ta despre Instagram.

Sunt 132 de aplicații, împărțite în 20 de categorii, de la aplicații pentru începători, până la aplicații care te ajută să editezi fotografiile și clipurile video ca un adevărat profesionist. Găsești și aplicații care îți generează hashtagurile potrivite, dar și aplicații care te ajută să-ți organizezi feed-ul de Instagram sau să programezi postările de Instagram.

Orice ai avea nevoie, ai de unde alege tool-urile care să te ajute să fii mai organizat sau mai bine pregătit când creezi conținut pentru Instagram.

Poți descărca eBook-ul gratuit de aici. Spor la fotografiat și editat! :D

Leave a Reply