Ce mai fac cei de la TNT Express (în afară de prezentări cu #casastiti :)))

Ieri am fost la PR And The Web, o conferinţă la care s-a lansat topul de performanţă al angeţiilor de PR din România în 2014 (am să scriu un articol şi despre asta, deci pregăteşte-te). Înaintea lansării acestui top, a fost o zi plină de conferinţe, ţinute de oameni din agenţii şi din companii. Printre ei, au avut o prezentare şi simpaticii de la TNT Express Romania, cei care au reuşit anul trecut un lucru la care mulţi lucrează o grămadă: să se împrietenească cu bloggerii, iar asta în primul rând pentru că au ştiut cum să comunice cu ei (chiar eu am zis de două ori că nu-s normali: prima oară şi a doua oară).

În prezentarea lor de ieri, în semn de recunoştinţă pentru articolele scrise de bloggeri în urma campaniilor desfăşurat de ei, au pus diverse poze cu articole apărute pe bloguri. Printre ele, a apărut şi poza de mai jos:

 

N-aş putea să-ţi arăt cât de mult m-am bucurat când mi-am văzut hashtagul acolo, în faţa întregii săli. :D Tot ieri, au lansat o nouă campanie, alături de spotul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=lhgNrCpx4lM

Campania sună cam aşa: clienţii care n-au mai lucrat niciodată cu TNT Express până acum, beneficiază de un transport gratuit (de până în 100 de kilograme), oriunde în Europa. Uite aici toate detaliile.

A, iar înainte să facă spotul publicitar de mai sus, au făcut un casting în companie:

Tags:

Leave a Reply