Cum a influențat Dino Parc Râșnov turismul din zonă [infografic]

În septembrie anul trecut am ajuns pentru prima dată la Dino Parc Râșnov, un loc excelent, cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei. Mi-a plăcut pentru că mi s-a părut interesant atât pentru adulți, cât și pentru copii. La vremea aceea am scris că recomand oricui să meargă să-l viziteze, că merită din plin. Iar pentru că zilele trecute s-a împlinit un an de când a fost deschis parcul, am primit un infografic în care sunt câteva statistici despre cum a influențat deschiderea Dino Parc Râșnov turismul din zonă. Te invit să-l vezi mai jos.

Rezultae Dino Parc Râșnov

Mi se pare foate tare că există în România un asemenea parc și că prin intermediul lui am mai pus o piatră la construirea turismului local, care de multe ori lipsește cu desăvârșire.

În încheiere, repet ce-am spus și după ce am vizitat parcul: dacă ajungi la Râșnov, neapărat să intri și să vezi despre ce-i vorba acolo. Durează 30 – 40 de minute tot turul, dar sigur o să-ți placă, având în vedere că dinozaurii sunt făcuți după cele mai înalte standarde. Iar dacă vrei să citești mai multe informații despre el, intră pe dinoparc.ro.

Leave a Reply