Discutăm puţin despre sfaturi?

Cu toţii a trebuit la un moment dat să ascultăm povestea unui prieten care nu se descurcă singur, cerându-ne la sfârşit un sfat sau o părere despre ce-a păţit el.

S-a întâmplat şi să fim în locul prietenului, noi fiind cei care au avut nevoie de sfaturi sau păreri.

Vreau să ne ajuţi să facem aici o listă cu cele mai bune sfaturi date (sau primite). Nu contează din partea cui au venit, nu contează dacă-s citate ale unui mare om sau nu, dacă sunt idei deprinse dintr-o melodie, sau dacă reflectă experienţa ta sau a altora.

Contează doar care-i sfatul cel mai bun, adică cel care a ajutat pe cineva foarte mult la un moment dat.

Presimt o discuţie interesantă, dar asta numai dacă participaţi cu entuziasm atât la comentarii, cât şi la RT-uri :)

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Marieta 30 Ian 2011, ora 20:57

  Depinde de problema în care ţi se cere sfatul. Una e să te întrebe cineva dacă e mai bine să stea pe WP.com sau să treacă pe domeniu propriu. Alta e să te întrebe cum să procedeze cu nevasta cu năbădăi, copilul care trage câte-o plantă pe nas (nu pomenesc de liniuţe … brrr) sau cum să rezolve probleme cu prietena. Aşa că termenii discuţiei trebuie mai bine definiţi.

  • Florea Cristian 30 Ian 2011, ora 23:53

   eu ma refeream la niste sfaturi care iti pot calauzi cumva viata. la wordpress si domenii nu m-as fi gandit niciodata :))

 • pareri excursii 30 Ian 2011, ora 23:22

  Bunicul imi zice mereu sa nu fumez, sa nu umblu cu droguri si sa nu ma inhaitez cu tot felul de aiuriti. Cred ca e unul dintre cele mai bune sfaturi de viata.

 • Cristian Chiribes 31 Ian 2011, ora 17:05

  Sa nu fii dependent de nimic. Sa poti face orice,fara sa regreti.

  • Florea Cristian 31 Ian 2011, ora 19:28

   asta-i greu. trebuie sa ai o mica obsesie, de orice-ar fi. trebuie sa ai o placere imensa pentru ceva, nu se poate trai fara

 • Mustatea Ionut 31 Ian 2011, ora 22:29

  Ce imi place cand imi zice : O sa fie bine. Imi da sperante si vise.

  • Florea Cristian 31 Ian 2011, ora 23:45

   depinde si cine-ti zice. Daca e persoana de incredere, intr-adevar, te ajuta enorm :)

 • Alina 1 Feb 2011, ora 15:03

  probabil cel mai bun sfat pe care l-am primit eu: daca vrei sa faci ceva, fa-o, e mai bine sa regreti ca ai facut-o si a iesit prost, decat sa regreti ca nu ai facut-o.

  • Florea Cristian 1 Feb 2011, ora 15:20

   era un citat (nu-mi mai amintesc cine l-a spus), care zicea cam asa: „Nu regreta nimic din ce-ai facut, pentru ca in acel moment asta iti doreai sa faci”. Se potriveste oarecum cu ceea ce-ai spus tu :)

 • andu 14 Mar 2011, ora 22:14

  cred ca cel mai bun sfat pe care poate sa-l primeasca cineva e ala cu ‘there’s always sunshine after rain’ sau orice alta variatie pe tema. pe principiul: orice ti se intampla, nu e o stare permanenta. :D