Nu mai căuta firme de construcții sau amenajări. Uite cum să te găsească ele pe tine

Dacă vrei să construiești o casă, o mansardă sau vrei să izolezi un imobil. Dacă vrei să amenajezi un apartament sau vrei să-ți construiești o piscină, una dintre cele mai grele lucruri pe care le ai de făcut este să găsești o firmă care să presteze acele servicii.

Acum 3 ani, când am reamenajat apartamentul în care locuiesc, am avut norocul de a avea o cunoștință care lucrase recent cu o firmă specializată în așa ceva și de care era mulțumit. Am dat un telefon, am stabilit o întâlnire și ne-am apucat de treabă.

Știu că am avut noroc. Dacă nu aș fi știut de acea firmă, aș fi căutat în balta mare a internetului și cine știe cât timp mi-ar fi luat să primesc oferte de amenajare de la ei sau să mă bage în seamă cu proiectul pe care îl aveam de făcut.

Ei bine, acum există o cu totul altă soluție pentru acest gen de lucrări.

Soluția se numește 5oferte.ro și funcționează în felul următor: dacă ai de făcut o lucrare de amenajare sau de construcție, completezi gratuit un formular de pe site, iar firmele înscrise în platformă care ți-ar putea rezolva problema, îți trimit oferte.

Vei primi maxim 5 oferte de la firmele înscrise și vei putea alege cu care vrei să mergi mai departe spre realizarea lucrării. Din nou, totul este gratuit.

Mi se pare o platformă bună în primul rând pentru că te pune pe tine, în calitate de client, pe o poziție mai bună de negociere.

Să explic: în cazul negocierii clasice mergi tu la o firmă pe care o consideri potrivită și o întrebi dacă are timp de tine. Dacă da, întrebi cât costă tot proiectul și începi să negociezi de-acolo.

În cazul 5oferte.ro, vin ei spre tine în încercarea de a-ți satisface așteptările, știind că mai sunt și alte firme care te-au ofertat și că trebuie să fie cât mai profesioniști ca să câștige contractul cu tine. Din acest motiv cred că ești pe o poziție mai bună de negociere.

Dar dacă ai nevoie doar de materiale de construcții?

Mai mult, în cazul în care ai început deja o lucrare de construcție sau amenajare și ești în stadiul în care trebuie să cumperi materialele necesare proiectului, să știi că pe 5oferte.ro poți obține un preț mai bun pentru materialele de care ai nevoie.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Materiale de Construcții și să scrii acolo care sunt materialele de care ai nevoie. Ulterior, 5 firme producătoare sau distribuitoare de materiale îți vor trimite oferte de preț pentru materialele de care ai nevoie.

De menționat e faptul că 5oferte.ro este singura platformă din România care oferă acest serviciu pentru materialele de construcții. Asta înseamnă că la 5oferte ai cele mai mari șanse să găsești cel mai bun preț pentru materialele de construcții de care ai nevoie, pentru că furnizorii și distribuitorii de materiale sunt acolo, în platformă.

Dacă ai în plan să construiești sau să amenajezi, sper că această informație ți-a fost utilă. Dacă nu ești sigur dacă proiectul tău se potrivește pentru această platformă, te invit să intri pe site și să te uiți la categoriile de servicii de-acolo. Dacă ce ai tu nevoie se găsește pe listă, sigur vei găsi și firme dispuse să-ți trimită oferte pentru acele servicii.

În plus, dacă ai un prieten care știi că urmează să înceapă o amenajare sau un proiect de construcție, fă-i viața mai ușoară și povestește-i despre platformă.

5 Comments

  1. tudor 28 februarie 2019
  2. tudor 28 februarie 2019
    • Cristian Florea 28 februarie 2019
  3. Silviu 2 martie 2019
    • Cristian Florea 3 martie 2019

Leave a Reply