Handbalul feminin merge la europene. Merg şi eu cu el. :D

Nu ştiu dacă ştiai, dar Naţionala de Handbal a României s-a calificat pentru a 10-a oară la Campionatele Europene. Am nimerit în grupă cu Norvegia, Danemarca şi Ucraina şi o să jucăm pe 7, pe 9 şi pe 11 decembrie.

Meciurile au loc în Ungaria, la Debrecen, iar astrele s-au aşezat în aşa fel încât să văd din tribune, alături de cei de la Federaţia Română de Handbal, meciul cu Danemarca, de pe 9 decembrie.

Asta aşa, ca să închei anul cu încă o deplasare (după tabăra de fotografie, #bizsmscamp şi byron la Cluj) şi să văd pentru prima oară Ungaria. Nu ştiu de ce, dar în luna noiembrie m-am simţit ca un artist în turneu, la cât de mult am colindat patria. :)) Revenind la handbal, am să încerc să preiau cât mai bine pulsul competiţiei şi să transmit cât mai mult din atmosfera de-acolo. Sper să-mi şi iasă. Fetele sunt sigur că vor da tot ce au mai bun, pentru că au experienţă şi-şi doresc foarte mult să se întoarcă acasă cu medailii.

Meciurile pot fi văzute şi la TV, de la ora 19:15, pe TVR 2 (mai puţin meciul de pe 11 decembrie, care nu-i transmis).

În încheiere, hai să-ţi arăt un clip de-un minut filmat de Cătălin, care a ajuns deja acolo. Arată perfect tensiunea dinaintea începerii competiţiei.

Hai, România! Mâine, de la 19:15, ştim la ce ne uităm, da?

Leave a Reply