Jurizez un concurs care are ca premii biciclete. Ce zici, te bagi?

Update: Câştigătorii concursului de pe blog sunt: Andreea Lovegood, Gabriel Palarie şi Iacob Alex. Câştigătorii bicicletelor sunt aici.

Zilele trecute am scris despre BikeFest şi despre concursul NESCAFÉ 3in1 la care poţi câştiga una dintre cele trei biciclete puse în joc. Bicicletele vor fi făcute special pentru acest concurs de oameni specializaţi în asta. Azi am fost întrebat dacă vreau să fac parte din juriul care alege câştigătorii celor trei biciclete. Pe spiţa mea, cum să nu vreau?! Şi-am acceptat.

Acum să-ţi spun, pe scurt, care-s paşii de înscriere în concurs:

1. Trebuie să intri în aplicaţia de-aici;
2. Încarci pe YouTube un clip în care spui de ce îţi doreşti una dintre biciclete (mai uşor de-
atât nici că se putea);
3. Completezi formularul din aplicaţie cu link-ul de pe YouTube la care se găseşte clipul tău;
4. Îţi rogi prietenii să te voteze.

De ce ai şanse mari să câştigi?

Pentru că nu câştigă cel mai votat clip. Se face un top, iar primele 20 de clipuri de la fiecare bicicletă în parte intră într-o jurizare. Din juriu fac parte eu (he he), creatorii bicicletelor şi câţiva pasionaţi de pedalat de la NESCAFÉ. Ai timp să-ţi înscrii clipul până pe 11 septembrie.

Revenind la biciclete, aşa cum ziceam şi mai sus, sunt 3: Hashtag (pentru cei care folosesc bicicleta zilnic, prin tot oraşul), Le Jer (pentru cei care pedalează în weekend, în parc) şi tuPeux (bicicleta celor care vor să înveţe să meargă pe bicicletă). Eu m-am declarat din prima fanul bicicletei Hashtag (deşi, între noi fie vorba, numai Tudor, creatorul ei, ştie cum o să arate) pentru că numele mă duce cu gândul la Social Media, dar şi pentru că se anunţă a fi o bicicletă de plimbat mult.

Acum hai să facem un mic exerciţiu de imaginaţie. Spune-mi într-un comentariu cum crezi tu că o să arate bicicleta Hashtag. Poţi spune o particularitate a ei (adică să-ţi imaginezi doar cum o să fie vopsită, spre exemplu) sau poţi detalia exact cum ţi-o imaginezi (spunând şi ce accesorii o să aibă). De ce facem exerciţiul? Pentru că NESCAFÉ 3in1 a promis că o să ofere 3 premii surpriză celor mai creative comentarii de-aici, de pe blog. Bineînţeles, tare mi-ar plăcea să-ţi jurizez nu doar comentariul, ci şi un clip pe care-l urci în aplicaţie. Apropo, poate te inspiră clipul ăsta:

Ai timp să laşi comentariul până vineri, pe 12 septembrie, ora 23:59. Good luck! :D

7 Comments

  1. Adi 8 septembrie 2014
  2. Emil Calinescu 8 septembrie 2014
  3. Andreea Lovegood 8 septembrie 2014
  4. Natural 9 septembrie 2014
  5. Gabriel Palarie 9 septembrie 2014
  6. ASY 12 septembrie 2014
  7. Iacob Alex 12 septembrie 2014

Leave a Reply