Muzică, teatru și tutoriale live gratuite într-o platformă făcută de Vodafone. Iată programul

Stăm deja în distanțare socială de aproape două luni de zile, timp în care am căutat tot felul de metode de a ne petrece timpul acasă. Am încercat de toate, de la call-uri video cu prietenii, la citit cărți, uitat la filme sau chiar încercarea de a scrie articole utile aici, pe blog.

Ei bine, oricâte activități de entartainment ar exista, cred că nu vor fi niciodată destule, pentru că e important să avem o mulțime de variante dintre care putem alege, ca să facem în așa fel încât să simțim că trece timpul mai repede și, de ce nu, să ne ridicăm câte puțin moralul cu fiecare activitate pe care o desfășurăm.

De-aia mi se pare grozavă platforma Împreună mai puternici, lansată recent de Vodafone România, în încercarea de a le oferi oamenilor acces gratuit la conținut pe care-l pot urmări de acasă.

Și până acum am avut parte de cursuri de fotografie cu telefonul, spectacole de teatru, muzică și mai urmează multe altele. Iată cum arată programul din următoarele trei zile:

Spectacole de muzică

30 aprilie 2020 – concert Dl. Goe de la ora 20:00 și concert byron de la ora 20:30;

01 mai 2020 – concert Jean Gavril de la 20:00, concert Tudor Chirilă de la 20:30 și DjSet AltOm de la 22:00;

02 mai 2020 – concert Alina Manole de la 20:00 și concert Irina Rimes de la 20:30;

Toate concertele, dar și programul de muzică pentru zilele următoare, pot fi urmărite aici.

Mă bucur să văd pe listă numele unor artiști la concertele cărora am mers cu drag înainte de pandemie (cum sunt byron sau Alina Manole), pentru că știu cât de buni sunt pe scenă și știu că vor face show și în live video.

Totodată, mă bucur că am posibilitatea de a asculta și artiști la concertele cărora n-am ajuns, dar pe care i-am mai urmărit online, cum sunt Jean Gavril sau Dl. Goe.

Și-mi place și că cei de la Vodafone au grijă să facă un mixul de artiști cât mai divers, ca să asculte fiecare ce-și dorește în funcție de gusturile muzicale pe care le are. 👍🏼

Spectacole de teatru

3 mai 2020 – Lost A.M.R. sau Jurnal pe sărite dintr-un război interior – o serie de mărturisiri-monolog și poeme personale cu Dorina Chiriac, de la ora 20:00.

Spectacole Masterclass

29 aprilie 2020 – Masterclass Hairstyling – Cum să îți alegi culoarea părului cu Sorin Stratulat, de la ora 20:00.

Sport în apartament

30 aprilie 2020 – Cardio & Ballet Fusion cu Laura Andrei, de la ora 09:00;

1 mai 2020 – Body wake up cu Marian Achim, de la ora 9:00;

2 mai 2020 – Tonifiere cu Elvin Marinescu, de la ora 10:00.

Dacă vrei să vezi programul complet, împărțit pe zile, îl găsești aici, cu mențiunea că el se actualizează constant, deci e bine să-l verifici de mai multe ori, că vor mai apărea lucruri care ți-ar putea plăcea.

Eu nu am reușit să mă urnesc în a face sport acasă zilele astea, dar muzică ascult și sigur-sigur o să urmăresc concertul cu Dan Byron și pe cel cu Alina Manole, mai ales că n-am mai ajuns de mult la spectacolele lor offline și mi-e dor, recunosc.

Apropo de spectacolele offline, încă un lucru pe care îl apreciez la platforma Împreună mai puternici este faptul că, deși accesul în platformă este gratuit pentru oricine, Vodafone ne pune la dispoziție și posibilitatea de a susține artiștii și profesioniștii care apar în clipurile live prin donații. Poți face donații de la 10 lei până la 100 de lei și poți să consideri donația ca un bilet la concert sau un „mulțumesc” pentru ce-ai învățat sau cum te-ai relaxat urmărind acea sesiune live. 👍🏼

Muzică, teatru și tutoriale live gratuite într-o platformă făcută de Vodafone. Iată programul

Leave a Reply