Nu-i chiar atât de plictisitor într-un atelier de confecţii metalice

Cu vizita la RecomSID se încheie lista de articole despre Produs în Hunedoara. Dacă aţi ratat vreun episod, le mai înşiruiesc o dată aici:

1. Cum e la complexul avicol Avis 3000. De la ou la găină şi înapoi
2. 9 lucruri despre vizita la Carpatcement
3. Cine-ar fi crezut că o fabrică de apă ascunde atâtea procese chimice?

Revenind la RecomSID, de-aici am reţinut că are 260 de salariaţi şi că produce vreo 400 de tone de confecţii metalice pe lună. Mai multe detalii despre ce fac ei am să vă arăt de pe site:

– executia si montarea constructiilor metalice si a partilor componente;
– repararea instalatiilor si utilajelor (mecanic si electric);
– fabricarea de recipiente, containere, ambalaje si a altor articole din metal;
– fabricarea de parti componente a utilajelor de ridicat si manipulat, de ventilare si conditionare a aerului si a altor echipamente de utilizare generala;
– fabricarea utilajelor pentru metalurgie, constructii, ind. alimentara;
– lucrari de instalatii electrice;
– construirea de imobile civile si industriale.

Ştiu, mare lucru n-am reţinut, iar asta nu pentru că nu ni s-ar fi explicat aşa cum trebuie, ci pentru că am fost atât de fascinat de scânteile care ieşeau din aparatele de sudură, încât am vrut să pozez tot. :)) În schimb, am înţeles cum funcţionează un atelier de confecţii metalice. Totodată, am apreciat faptul că s-a investit foarte mult în fabrică şi că se folosesc aparate de ultimă generaţie. Am apreciat că în loc să investească în recondiţionarea clădirilor pe dinafară, au preferat să aibă cele mai bune aparate în interior şi să lase văruitul clădirilor pe plan secund.

Acum vă las cu câteva poze, ca să înţelegeţi mai bine ce-am văzut. Din tot ce-am pozat în Produs în Hunedoara, de pozele făcute în vizita de la RecomSID sunt cel mai mândru, că în clădirea aia intrau tot felul de raze de soare, care împreună cu lumina dată de aparatele de sudură creau nişte cadre excelente, din punctul de vedere al nepriceputului de mine.

În încheiere, aş vrea să le mulţumesc lui Sebi, Denisa şi Călin pentru că au organizat o aşa minunăţie de eveniment. Aş mai fi stat vreo câteva zile…

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: Magazinele PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei, săptămânalul REPLICA.

2 Comments

  1. Lucian Mustață 1 aprilie 2014
    • Cristian Florea 3 aprilie 2014

Leave a Reply