Știri din Social Media [21]

Informațiile de mai jos au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Facebook

– How to Analyze Your Facebook Ad Results: 7 Metrics to Track

– Facebook interzice ad-urile care promit că vindecă coronavirus – asta n-ar trebui să fie o știre, ci o normalitate, dar iată.

– Facebook is redesigning Messenger app to prioritize Stories

– Facebook relansează aplicația mobilă Creator Studio. E utilă celor care publică mult conținut video pe pagina de Facebook, că văd statistici mai ușor prin intermediul aplicației.

– Facebook face o platformă în sine de unde lansezi clipuri Live

– Facebook Adds New Option to Create 3D Photos From Any 2D Image

LinkedIn

– Experiment LinkedIn: cât cântărește un like pe o pagină abia făcută

– LinkedIn vrea să introducă Stories în platformă, așa cum avem deja pe Instagram și Facebook. Au mai zis asta și acum vreo doi ani, dar acum probabil s-au hotărât mai bine.

– LinkedIn introduce în US o opțiune numită Fair Chance prin intermediul căreia persoanele care au fost la pușcărie pot obține o listă de joburi disponibile la companii care au declarat că acceptă și angajați cu dosar penal.

– How to Use LinkedIn for Competitor Research – mare grijă aici, că pentru a nu lăsa urme când faci research, în articol ți se recomandă să activezi niște setări care îi vor împiedica pe alții să descopere profilul tău dacă au nevoie de produsele sau serviciile tale. Recomandarea mea ar fi să ai un cont de LinkedIn făcut special pentru acest gen de research.

Altele

– Top cele mai vândute smartphone-uri în 2019

– 7 Free Keyword Research Tools for Content Marketers – poți folosi aceste tool-uri fie ca să vezi ce caută lumea, fie ca să generezi idei noi de conținut plecând de la ce căutări fac oamenii. Iar când nu mai știi ce postări să faci, găsești cu aceste unelte niște zeci sau sute de idei. 😁

– Step by Step Guide to Better Your Social Media Presence

– Anumite grupuri de WhatsApp pot fi găsite cu un simplu search pe Google. Cam nasol, având în vedere faptul că ei promit privacy.

– Dacă trimiți newslettere: 5 Easy Ways to Boost Your Email Open Rate

– 10 Content Marketing Statistics for 2020

– Volvo a făcut o nouă reclamă îndrăzneață. Au pus 4 camioane unul peste celălalt, iar în vârf s-a urcat CEO-ul companiei. Voiau să arate cât de stabile sunt camioanele și câtă încredere au în sistemele de stabilizare.

– How to Create a Social Media Content Calendar

– How to Use Google Trends for SEO

– Best Social Media Post Lengths for Higher Engagement in 2020 [Infographic] – ca în cazul oricărui studiu, nici acest infografic nu trebuie luat ca literă de lege. Sunt niște recomandări, dar nu înseamnă că dacă faci ca aici sigur ai succes. Sau că dacă nu faci ca aici sigur nu vei avea succes. 😁

– How to Use TikTok Challenges for Business

Informațiile de mai sus au apărut luni în newsletterul săptămânal pe care-l trimit abonaților de pe acest blog. Dacă vrei să primești informații asemănătoare direct pe mail te invit să te abonezi aici.

Dacă vrei să vezi și articolele precedente cu știri din social media, intră pe această pagină.

Leave a Reply