Uite cum ai putea câştiga un tunning la biclă

Dacă ai mai intrat pe-aici, probabil ai văzut că am jurizat un concurs organizat de NESCAFÉ 3in1 care dădea ca premii 3 biciclete faine, pe care le poţi vedea aici.

Dar se pare că cei de la NESCAFÉ 3in1 vor să mai facă nişte biciclişti fericiţi, motiv pentru care au făcut un nou concurs. Trebuie să intri în această aplicaţie, să încarci o poză sau un clip cu tine şi cu bicicleta şi poţi câştiga un tunning în valoare de 1000 de euro pentru bicicleta ta.

Acum poate te întrebi cum se alege câştigătorul. Ei bine, sistemul e acelaşi ca la concursul la care am jurizat şi eu: toţi înscrişii îşi roagă prietenii să voteze. Apoi, primii 20 în funcţie de numărul de voturi, intră într-o jurizare, în urma căreia cei mai buni 3 vor avea bicicletele tunate la atelierele Borduz şi Onest.

Foarte greu nu e să ajungi în top 20 (pe locul 16 e cineva cu 14 voturi, spre exemplu). Am văzut că majoritatea celor înscrişi până acum nu s-au zbătut prea tare pentru voturi (aşa-i dacă nu citeşti regulamentul, nu ştii ce tre’ să faci ca să câştigi). Înscrierile se încheie pe 17 octombrie, deci ar fi bine să te grăbeşti.

Nici nu ştii cât m-aş bucura să câştige cineva care a aflat de concurs de pe blogul meu. :D

cristian florea pe bicicleta

Leave a Reply