Care-i cel mai folositor plugin al tău?

În categoria WordPress a blogului meu s-a cam aşezat praful. Astăzi m-am gândit s-o mai populez puţin şi, deşi aş fi putut scrie multe alte lucruri în legătură cu această minunată platformă de blogging, m-am gândit să scriu un articol redactat sub formă de întrebare.

Voiam să ştiu care este cel mai folositor plugin care rulează pe blogul vostru şi, dacă se poate, să ne spuneţi şi de ce. Ştiu că este foarte greu să vă hotărâţi asupra unuia, dar vă rog, faceţi un efort.

Sunt tare curios de rezultate. Poate aşa mai descoperim împreună pluginuri folositoare.

Lasă un comentariu

24 comentarii

 • Cornel 18 Oct 2010, ora 18:08

  Nu pot să-ţi sugerez unul util întrucât caut eu unul :) Am văzut zilele trecute, în grabă şi nu era cazul să insist să văd codul paginii, un headear de pagină care rula primele patru postări. Un fel de cum ar fi headeru’ de Click sau Can Can pe la noi. Cu toate că te obligă să postezi cu poză în fiecare zi de 2-3 ori, aş fi interesat să ştiu despre ce e vorba.

 • Beta - Gaming Arena 18 Oct 2010, ora 18:11

  Inițial, când am citit titlul articolul, m-am gândit direct la ”All In One SEO Pack”. Nu știu exact de ce, dar cred că e singurul plugin pe care îl uploadez prima dată când fac un blog. Nu revoluționează nimic, însă face optimizarea SEO mult mai ușoară.

  La o a doua meditare, mă gândesc că Akismet e cel mai folositor plugin WordPress. De ce? Deoarece te apără de spammeri și asta e cul.

 • C.Stefan 18 Oct 2010, ora 18:17

  Poate că simple taxonimies sau Rich Text Tags, Categories, and Taxonomies, dar am multe pluginuri activate și chiar că mi-e greu să spun că una e mai importantă ca cealaltă.

  • Florea Cristian 18 Oct 2010, ora 20:50

   habar nu aveam ca exista pluginuri pentru a usura munca ce tine de Custom Taxonomies. Am sa testez si eu. Merci!

 • Ioni 18 Oct 2010, ora 19:35

  Cred ca All In One SEO Pack. E simplu de folosit si isi face treaba destul de bine.
  Il folosesc pe toate blogurile mele.

 • Alex Dima 18 Oct 2010, ora 20:41

  Pentru mine cel mai folositor plugin as putea spune ca este WP Slimbox, un plugin folosit pentru afisarea fotografiilor.

  Avand blog de fotografie este absolut necesar.

  • Florea Cristian 18 Oct 2010, ora 20:56

   WP Slimbox? Dar Shutter Reloaded ce-are? La WP Slimbox nu-mi place ca atunci cand dau click pe poza, aceasta nu se incadreaza in pagina, adica tre’ sa dau ceva scroll ca sa pot vedea poza mai bine. si nu se vede in intregime nici sa ii ordoni

 • i4ever 18 Oct 2010, ora 21:23

  Akismet si Related Posts…

 • Adi 19 Oct 2010, ora 12:14

  cel mai folositor plugin pentru mine e categoric All in One Seo Pack, optimizarea e buna si imi ajuta blogul extraordinar de bine. de asemenea google xml sitemaps imi mai place, indexeaza bine toate paginile blogului. :)

 • coolnewz 19 Oct 2010, ora 11:14

  cel mai folositor plugin este unul pe care nu il am inca :) dar pe care il caut de multa vreme si care nu ar face altceva decit sa-mi arate toate pozele de pe postul respectiv deschizindu-se „deasupra” paginii respective … cumva partial transparent asa. ma voi uita dupa cele 2 sugerate de voi mai sus sa vad daca fac treaba asta: WP Slimbox si Shutter Reloaded. Merci!

 • Stefan Murgeanu 19 Oct 2010, ora 15:29

  experimentez acum 2 pluginuri interesante

  unul care arata la sfarsitul unui post niste „related sau similar posts”

  si unul care da pe twitter din cand in cand posturile mai vechi (aici inca ma joc cu setarile, ca sa nu fie nici prea des sa para spam si nici prea rar, sa nu aiba efect)

  din cate stiu am si All in one seo pack, dar habar n-am ce face si la ce e bun :|

  :)

  • Florea Cristian 19 Oct 2010, ora 15:52

   All in One Seo pack ajuta ca blogul tau sa fie indexat mai usor de catre motoarele de cautare. Adica te ajuta sa fii sus in Google pentru anumite keyword-uri.

   Cat despre ala care trimite pe twitter posturile mai vechi, zi-ne si noua cum se numeste. Am vazut si eu ca trimiti pe twitter posturi mai vechi, iar ideea mi s-a parut geniala, dar credeam ca faci asta manual

   • Stefan Murgeanu 19 Oct 2010, ora 16:00

    la inceput intr-adevar dadeam manual, pana cand mi-am dat seama ca ar fi mai simplu si mai eficient cu un plugin si m-a ajutat un prieten, care de altfel se ocupa de tot ce inseamna partea tehnica a blogului meu

    cred ca tweet old posts se numeste, dar mare atentie la setari ;)

   • Florea Cristian 19 Oct 2010, ora 16:49

    l-am instalat si eu pentru un alt blog de-al meu. imi place la nebunie. multumesc pentru recomandare

 • andrei 19 Oct 2010, ora 21:18

  Salut :D

  Două ar fi plugin-urile pe care le-aş încadra cu uşurinţă în categoria indicată de tine: Bad Behavior şi Google XML Sitemaps. Primul oferă un plus de siguranţă blogului prin blocarea accesărilor mai puţin legitime, iar cel de-al doilea realizează (şi actualizează) mult doritul sitemap.

  All In One SEO Pack, Platinum Seo Pack sau HeadSpace2 au o importanţă supraevaluată.

 • jay 20 Oct 2010, ora 00:32

  anti spam zic eu, cel mai folositor plug in

 • Marius 20 Oct 2010, ora 13:13

  Pluginul pentru social bookmarking – Ro Social Bookmarks.

 • vlad gidea 22 Oct 2010, ora 00:56

  Cred ca cel mai folositor e sitemap generator… chiar daca nu va dati seama de asta :P .

 • Informatii Profesionale 22 Oct 2010, ora 12:13

  Din punctul meu de vedere cel mai bun si mai util plugin ramane All In One Seo Pack . Este si cel mai bun plugin dpdv SEO in acest moment !

 • fotbal online 26 Oct 2010, ora 18:52

  Mie imi place wp-postratings si wp-pagenavi asa ca sa nu ma mai repet si eu cu all in seo si xml sitemap..

 • SapioIT - Think about it... 16 Mai 2011, ora 09:12

  Edit Comments