Hai pe 9 aprilie la S.P.O.R.T. O să vorbesc despre cum e să fii blogger şi să faci sport

Prietenii de la ASLS organizează pe 9 aprilie S.P.O.R.T, care pe lung înseamnă Sănătatea – Prima Opţiune în Rândul Tinerilor. Am fost invitat şi eu, să spun câte ceva despre cum e să fii blogger şi să faci sport. Sau cum e să fii blogger sportiv.

Alături de mine vor vorbi şi Conf. Dr. Alina Stoica, de la Departamentul de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Bucureşti, Ciprian Bălănescu – campion naţional şi balcanic la duatlon şi triatlon, Gabriel Solomon – ultramaratonist de performanţă, Bogdan Antohe – organizator de evenimente sportive la smartatletic.ro, dar si reprezentanţi ai companiilor ActiveLife (Marius Dincă) şi CardioMix (Mihai Dragomir).

Evenimentul va dura jumătate de zi şi se va împărţi în mai multe:

1. Începând cu orele 14:00, la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din strada Pitar Moş nr. 7-13, va fi o demonstraţie de fitness, una de zumba, câteva meciuri de tenis de masă, dar şi o demonstraţie de kickboxing şi una de dans sportiv. Vei putea să te uiţi pur şi simplu la desfăşurarea lor sau să te implici activ, încercând să mai înveţi câte ceva sau să arăţi cât de bine te pricepi tu deja.

2. În paralel, se va ţine şi un atelier de gătit, în cadrul căruia se vor prezenta reţete simple, rapide şi numai bune pentru sportivi, dar şi un workshop despre nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, susţinut de către Alexandru Gabriel Streinu.

3. De la ora 18:00 începe conferinţa la care sunt şi eu invitat, unde vom vorbi despre beneficiile activităţii fizice şi despre influenţa sportului şi alimentaţiei sănătoase în vieţile noastre. Sau, în ceea ce mă priveşte, despre cum e trecerea de la un atlet de performanţă la unul ocazional.

asls - sport

Dacă eşti curios (interesant sigur va fi), ne vedem pe 9 aprilie. Avem şi eveniment pe Facebook.

Leave a Reply