Mai aveţi de aşteptat

De când mi-am făcut eu Super Thema asta de îmi îmbracă blogul, tot felul de oameni mi s-au adresat, prin toate căile posibile, spunându-mi că ar fi o idee genială să fac o serie de theme pe care să le pun la download. Sau, mai rău, să le codez şi lor o thema gratis că şi-aşa n-am ce face.

În primul rând, NU MĂ PRICEP. Da, aţi auzit bine, nu mă pricep. Thema este făcută de mine fără nici cel mai mic dubiu. Are săraca în spate ore bune de Photoshopat şi codat, dar şi o ditamai serie de înjurături … că doar de, nimic nu iese acceptabil din prima.

E prima thema, iar ce vreţi voi e prea mult deocamdată. Încă nu mă simt stăpân pe ceea ce fac şi nici măcar eu nu sunt mulţumit de minunea asta de template. Mai întâi am s-o fac pe asta să arate grozav. Apoi, am să-mi fac la fiecare săituleţ care rulează pe WordPress o thema Custom Made şi deabia la sfârşitul sfârşitului (adică atunci), dacă voi mai avea timp, chef şi voie bună, voi face o thema pe care s-o pun spre download.

Calculând după cât de repede mă mişc şi cât timp liber am, luând în calcul şi dăruirea de care dau dovadă, mai aveţi de aşteptat unu-doi ani până mă hotărăsc eu să încep o thema pe care s-o pun spre Download. Până atunci, vă puteţi folosi de serviciile ălora mai pricepuţi ca mine. Eu sunt un simplu gândac în toată bucătăria asta de coderi de theme WordPress.

8 Comments

  1. Andrei 10 decembrie 2009
  2. roxy 10 decembrie 2009
    • Cristian Florea 10 decembrie 2009
  3. Inocentul 10 decembrie 2009
    • Cristian Florea 10 decembrie 2009
  4. Catalin 10 decembrie 2009
  5. slayer666 11 decembrie 2009
  6. Dexter 12 decembrie 2009

Leave a Reply