Oare am lipici la iPad 2?

Oare am lipici la iPad 2? 1 | Cristian FloreaChinezu a început o campanie Quickmobile în care oferă primul iPad 2 din România ca premiu. Trebuie să aleg un produs de pe quickmobile.ro şi să spun de ce îmi place.

SAMSUNG I9000 GALAXY S este unul dintre telefoanele la care visez, cu toate că până nu demult eram fan înrăit Nokia. N-am avut ocazia să-l testez, dar la câte lucruri bune s-au spus despre el, e imposibil să nu-mi placă. Legătura mea cu un SAMSUNG I9000 GALAXY S este ca şi legătura ta cu spaţiul: mereu ţi-ai dorit să fii cosmonaut, pentru că este un lucru extraordinar, dar ştii informaţii despre acest lucru numai din povestite. Nu vreau să fiu răutăcios, dar mai uşor este să-ţi îndeplineşti visul de a avea un anumit telefon, decât de a zbura până în spaţiu, dar astea sunt doar detalii.

Bun, dar ce-are Samsung-ul ăsta atât de tare încât să merite atât de multă atenţie?

În primul rând se laudă cu un sistem de operare pe Android, lucru care, pentru cunoscători, spune mai multe decât vă puteţi imagina. Ai instant conexiune la mii de aplicaţii din Android market, de calitatea şi minunăţia cărora te poţi convinge abia după ce testezi un telefon care foloseşte acest sistem de operare care, apropo, este powered by Google.

Un lucru extraordinar care cred că interesează pe majoritatea persoanelor mai puţin tehnice, dar care s-ar putea lega sentimental de un astfel de telefon, este camera de 5 MP care te lasă să faci poze la o claritate extraordinară, cu detectare automată a zâmbetului şi a feţei. Un minus aici ar fi lipsa blitz-ului, dar pentru mine acest detaliu este atât de nesemnificativ, că-mi venea nici să nu-l mai amintesc.

Putem profita din plin şi de mufa jack de 3.5, lucru care-ţi permite să transformi tehnologia asta inteligentă în ditamai player-ul. În ajutor îţi va veni şi spaţiul de stocare, telefonul venind cu o generoasă memorie internă de 16GB şi posibilitatea de adăugare a unui card microSD de maxim 32GB.

Foarte important este faptul că telefonul vine cu un ecran touch screen de 4 inch, rezoluţie de 480 x 800 pixeli şi 16 milioane de culori. Practic, mai ai puţin şi te simţi cu netbook-ul în faţă, nu cu telefonul.

Să nu uităm că te poţi conecta prin GPRS, Edge, 3G, WLAN, Bluetooth şi USB, lucru care-ţi permite o flexibilitate incredibilă când vine vorba de transfer de date. Putem, de asemenea, să ne folosim de „Social networking integration” şi să ardem gazul pe Facebook şi Twitter chiar şi când nu suntem acasă.

Bun, acum că v-am povestit pe scurt despre unul dintre telefoanele la care visez şi v-am zis cam ce ar putea să cuprindă, spuneţi-mi şi mie la ce visaţi voi, nu neapărat în materie de tehnologie :)

13 Comments

 1. Todiras 24 martie 2011
  • Cristian Florea 24 martie 2011
   • Todiras 24 martie 2011
 2. Roxy's blog 24 martie 2011
  • Cristian Florea 24 martie 2011
 3. Florin 24 martie 2011
  • Cristian Florea 24 martie 2011
 4. gamerap 24 martie 2011
  • Cristian Florea 25 martie 2011
 5. A.Dragos 24 martie 2011
  • Cristian Florea 24 martie 2011
 6. Axel 25 martie 2011
  • Cristian Florea 25 martie 2011

Leave a Reply