Alina Manole a lansat un album nou: Lucruri simple

Pe 28 mai am fost la Teatrul Nottara, unde artista și (dacă-mi permite) colega de blogosferă Alina Manole a lansat noul album intitulat „Lucruri simple”. Departe de mine gândul de a face un review de album în acest articol, că nu-s atât de priceput încât să pot face asta, dar un lucru e sigur: atât concertul, cât și piesele de pe noul album mi-au plăcut. Sunt piese de pus pe repeat, de ascultat mesajul, de contemplat la poveștile descoperite printre versuri, dar și zâmbit la glume și ironii.

Pe „Lucruri simple” vei găsi povești spuse în stilul cu care Alina ne-a obișnuit deja, compuse cu ironie, dar în același timp cu adevăr. Spre deosebire de celelalte materiale discografice, Alina spune despre „Lucruri simple” că este primul album pe care-l lansează și în care nu se desparte nimeni. Nu am putea spune că e un album motivațional, că nu acesta este scopul lui, dar îl poți asculta liniștit, știind că nu există despărțiri printre piese. :))

Dacă vrei să asculți o mostră din album, te invit să dai play clipului de mai jos. Dacă vrei să comanzi albumul, să știi că până pe 10 iunie comenzile se fac direct la artist, adică pe mail, la alina@alinamanole.ro. Comanda direct de la artist vine cu un foarte mare avantaj: vei primi albumul cu tot cu autograf. :D Iar dacă ai alte întrebări despre album (poate îl vrei pe niște platforme pe care asculți tu muzică), tot la mailul de mai sus vei găsi răspunsurile.

Dacă vrei s-o asculți pe Alina Manole live, să știi că pe 30 iunie pregătește un nou concert în București, dar ca să fii la curent cu tot ce face, ar fi cel mai bine să-i dai un like pe Facebook.

Leave a Reply