Care-i cel mai bun articol pe care l-ai scris săptămâna asta?

Eu încerc pe cât posibil să îmi iau jumătate de oră liberă în fiecare zi de duminică şi să mă uit peste articolele scrise în săptămămâna respectivă, încercând să-mi dau seama care este cel mai popular post. De multe ori, cel mai share-uit nu este cel care are şi cele mai multe comentarii, dar popularitatea încerc s-o iau în special după numărul de oameni care au ajuns pe pagina articolului şi mai puţin după numărul de comentarii.

De ce fac lucrul ăsta? Ca să-mi dau seama cam ce fel de articole prind cel mai bine şi cam ce subiecte ar trebui să mai dezbat. Totodată, încerc să-mi dau seama şi cam cât de mult contează ziua în care scrii un anumit articol (adică dacă lunea şi miercurea vin mai mulţi vizitatori, sau nu).

Mă rog, nu ştiu câţi dintre voi fac chestia asta, dar acum vă provoc şi, zic eu, ar trebui s-o faceţi. Uitaţi-vă peste toate articolele pe care le-aţi scris săptămâna asta şi spuneţi-mi şi mie, vă rog, care a fost cel mai citit. Lăsaţi un comentariu cu link-ul şi, dacă vreţi, cu câteva cuvinte despre articol.

statistici

P.S.: Cel mai citit articol pe care l-am scris săptămâna asta a fost „Cum îţi dai seama în ce mail-uri trebuie să ai încredere”.

10 Comments

 1. addicted 9 septembrie 2012
  • Cristian Florea 9 septembrie 2012
 2. Bezea Tudorel (@staupenetro) 9 septembrie 2012
  • Cristian Florea 9 septembrie 2012
 3. Petru Dolhescu 9 septembrie 2012
  • Cristian Florea 9 septembrie 2012
 4. Ana- 10 septembrie 2012
  • Cristian Florea 10 septembrie 2012
 5. Omega Peter 10 septembrie 2012
  • Cristian Florea 10 septembrie 2012

Leave a Reply