Delta Air Lines face un Facebook Live Video de 50 de ore ca să le mulțumească tuturor angajaților

Cei de la Delta Air Lines au început acum 6 ore un Facebook Live Video prin intermediul căruia doresc să le mulțumească tuturor celor 80.000 de angajați pentru munca și dedicarea de care dau dovadă. Practic, live-ul constă într-un „Thank you” urmat de cele 80.000 de nume. Ei estimează că totul va dura 50 de ore, deci mai ai timp să vezi în direct câte ceva. :D

Delta's Big Thank You

How do you thank more than 80,000 hard-working, dedicated employees across the globe?
With a very Big Thank You. #DeltaProud

Posted by Delta on Wednesday, May 17, 2017

Iar pentru angajați au făcut platforma deltabigthankyou.com, unde fiecare își poate introduce datele personale pentru a fi notificat atunci când urmează să i se rostească numele. Oricum, dacă e vreun angajat care nu-și poate răpi câteva minute ca să-și audă numele în timpul live-ului nu e nicio problemă, pentru că cei de la Delta Air Lines au spus că oricum le vor trimite luni tuturor câte-un mail în care se va afla acea parte din Live în care li se rostește numele. :))

Ideea de a mulțumi live tuturor angajaților mi se pare că ajută în primul rând la comunicarea internă și la a-i face pe angajați să simtă că fac parte dintr-o comunitate. Apoi, bineînțeles, la imagine, pentru că sigur vor scrie multe site-uri de specialitate despre acest live.

Leave a Reply