Despre România Veche pe Pinterest

PinterestSpuneam şi aici că încurajez cunoaşterea oraşului Focşani aşa cum era el acum vreo 50-60 de ani.

Astăzi m-am gândit să mă folosesc de Pinterest, platforma de socializare care se bazează pe photo sharing, şi să creez un cont unde curioşii şi pasionaţii pot găsi poze vechi.

Mi-am dat seama că n-are rost să limitez contul la poze vechi ale oraşului Focşani, motiv pentru care vreau să strâng acolo cea mai mare bază de date cu poze din România Veche.

Dar chestia asta n-o pot face singur, probabil v-aţi dat şi voi seama. Aş putea profita puţin de faptul că pot face în aşa fel încât oricine să poată posta imagini în acele Boards-uri de pe Pinterest şi să găsesc nişte oameni dispuşi să mă ajute în dezvoltarea acestui cont.

Aşadar, dacă vreţi să daţi follow contului România Veche pe Pinterest, duceţi-vă aici (deocamdată puteţi vedea poze vechi din 3 oraşe: Constanţa, Craiova şi Focşani, dar cum fac rost şi de alte poze, mai creez nişte categorii).

Dacă vreţi să contribuiţi la popularizarea contului, adică să vă ocupaţi voi de categoria oraşului vostru, daţi un mail la fc@floreacristian.ro şi rezolvăm.

Totodată, dacă n-aveţi cont pe Pinterest şi vreţi invitaţie, trimiţându-mi un mail rezolvaţi problema.

Haideţi să strângem cele mai frumoase poze din România Veche într-un singur loc. Mă ajutaţi?

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Cornel 9 Feb 2012, ora 13:32

  vreau si eu o invitatie daca se poate. am dat la ‘request an invite’ acum o saptamana dar tot nimic. mersi

 • Loredana 9 Feb 2012, ora 18:57

  Foarte frumoasa ideea :) Poze vechi n-am, dar ajut la promovare cu repin-uri (avand cont orientat mai mult pe engleza si promovand si multe lucruri pe calatorii si avand prieteni din marii bloggeri de travel – si nu numai – facem cunoscuta Romania. Voi da acum follow contului.

  • Florea Cristian 9 Feb 2012, ora 19:22

   Mulţumesc mult! Deja am găsit pe cineva care să se ocupe de board-ul din Focşani. Încă mai aştept oameni doritori pentru alte oraşe. Până una-alta, caut eu poze şi încerc să urc.

 • G. 16 Feb 2012, ora 12:21

  Imi place initiativa.
  Tocmai ti-am dat un ” follow ” :)