Una dintre cele mai mari baze de date cu fotografii gratuite are acum aplicație de iPhone

Despre Unsplash ți-am mai povestit și în alte rânduri. Este o bază de date care adună peste 300.000 de fotografii făcute de peste 50.000 de fotografi. Fiecare fotografie are o claritate excelentă și poate fi folosită de oricine, gratuit. În momentul în care fotografii își urcă acolo creațiile, sunt conștienți de faptul că tot conținutul de pe Unsplash are licență Creative Commons Zero, adică e un conținut pentru care nu ai nevoie de drepturi de folosință. Iar asta transformă Unsplash într-una dintre cele mai mari baze de date de fotografii gratuite.

Unsplash și-a lansat recent și aplicația pentru iPhone, care îți oferă acces gratuit la toate cele 300.000 de fotografii. Ce faci ele? E decizia ta. Poți să-ți schimbi fundalul iPhone-ului în fiecare zi, le poți folosi în prezentări sau poți pur și simplu să intri acolo ca să te inspiri și să te relaxezi. Poți descărca aplicația dând click aici.

Iar dacă îți place selecția de fotografii de pe Unsplash, să știi că au și aplicație pentru MacBook care te ajută să-ți setezi fotografii faine pe fundal. Și există și un plugin pentru WordPress care te ajută să imporți rapid fotografiile în articolele de pe blog. :D

Tags:

Leave a Reply