Ce e gama GoodHome de la Brico Depot și de ce mi se pare faină

Săptămâna trecută am fost la Londra, unde Kingfisher, grupul care deține rețaua Brico Depot, a lansat o gamă de produse numită Good Home. Au vrut să fiu printre primii care află de această gamă și mi s-a părut atât de fain încât n-am refuzat. 😁

Ce este GoodHome?

Este o gamă de produse gândită având consumatorul în minte. Cei de la Kingfisher au făcut un sondajul în rândul a mii de oameni din 10 țări apoi au lucrat cu specialiști în bricolaj și designeri de produs pentru a realiza o serie de produse care să rezolve cele mai frecvente probleme reieșite în urma sondajului.

Iar pentru că banii sunt principala problemă pe care o au oamenii când decid să schimbe ceva în locuință, cei de la Kingfisher au avut grijă să tragă de prețuri în jos cât de mult au putut, fără a afecta calitatea produselor. De-aia o să vedeți că produsele din gamă sunt la prețuri accesibile oricui.

Mai mult, sondajul a arătat și că oamenilor le e teamă să facă modificări în casă pentru că le e greu să găsească un meșter potrivit pentru ce au ei de făcut, iar cunoștințele lor sunt limitate în domeniu. Din acest motiv, au gândit produse ușor de folosit și de instalat, ca să poată face oricine acest lucru.

Bonus, au lansat Academia GoodHome, care și-a propus să pregătească angajații grupului pentru a deveni experți în bricolaj și pentru a-și putea ajuta clienții cu suport avizat când doresc să achiziționeze produse.

Ce produse mi-au plăcut din gamă?

Gama conține o paletă largă de produse, de la bormașini, până la vopseluri, calorifere sau mașini de tuns iarba. Nu mă pricep la bricolaj atât de bine încât să-mi dau cu părerea despre ele, dar pot să-ți arăt ce mi-a atras mie atenția. 😁 Am selectat story-urile pe care le-am pus pe Instagram despre produsele care mi-au atras atenția și le-am transformat într-un clip pe care-l poți urmări mai jos.

Produsele din gama GoodHome vor intra în Brico Depot treptat. Pe unele dintre ele le găsești deja, dar cele mai multe vor apărea în timp, după ce vor fi testate pe alte piețe din Europa.

Mă bucur că am avut ocazia să văd în premieră aceste produse și că încep să apară din ce în ce mai multe obiecte inteligente pentru casă. Dacă ai mai intrat pe blogul meu, știi deja că-mi place să controlez de pe smartphone lucrurile din casă (am becuri inteligente, aspirator inteligent și priză inteligentă) și nu m-ar deranja niște calorifere ca cele din clipul de mai sus. 😁

Leave a Reply