Probabil o să fie cel mai fain concert românesc de până acum

Am urmărit cu drag povestea Oraşul Minunilor, pentru că ideea pe care o promovează se întersectează foarte bine cu un gând pe care-l am eu de mult, acela că un oraş este frumos dacă ştim noi să-l privim din unghiul care trebuie (de-aia am şi făcut la un moment dat pagina Iubesc Focşaniul, că trebuia să le arăt şi altora că Focşaniul poate fi frumos). Cred că în orice putem găsi ceva grozav, iar Oraşul Minunilor chiar asta vrea să ne arate.

A început ca un proiect făcut de „un grup de tineri care speră într-o lume mai bună”, ca apoi să ni se comunice că-i vorba despre un nou proiect semnat de Trupa Vunk, care începe cu un concert şi care nu se va termina niciodată, pentru că-s atât de multe de zis despre un oraş minunat, încât ar fi şi păcat să se sfârşească.

Am avut ocazia să aflu câte ceva despre ceea ce se va întâmpla pe 3 octombrie la concertul Vunk. Am promis că n-o să spun nimănui şi am să mă ţin de cuvânt. În schimb, pot spune că sigur n-ai mai fost la vreun concert asemănător în România, pentru că ce-o să facă Vunk pe 3 octombrie n-a mai făcut nimeni până acum în ţara noastră.

Revenind la Oraşul Minunilor, ca să simţim şi mai bine atmosfera de poveste, Cornel Ilie a scris un text excelent care a fost pus în acest clip.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JG2Q0SQfnLQ

Nu ştiu cum e la tine, dar mie mi se pare o idee grozavă de promovare.

Gata, închei. Ne vedem pe 3 octombrie la Sala Polivalentă. Biletele pot fi cumpărate de la Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.iabilet.ro şi aud că deja sunt pe terminate.

Later edit: La acelaşi concert vor cânta şi prietenii de la byron!

2 Comments

  1. Gabriela 12 septembrie 2014
    • Cristian Florea 12 septembrie 2014

Leave a Reply