Teme Premium WordPress pentru doar 0.15$

Frumuseţea asta de temă pe care o am eu pe blog este cumpărată de la MyThemeShop. Şi-s tare încântat de ea. Adică nu mi-a făcut probleme niciodată, din niciun punct de vedere. Şi chiar mi se pare că blogul se încarcă ireproşabil de bine.

Când mi-am cumpărat tema, m-am abonat şi la newsletter-ul lor, că au promis că nu mă spamează cu un milion de mailuri pe zi.

În dimineaţa asta m-au anunţat de noua lor ofertă de care se poate profita doar astăzi şi mâine. Îţi poţi face un abonament pe MyThemeShop cu doar 9$ (până acum era 99$). Abonamentul îţi dă timp de o lună acces la toate temele de pe site-ul lor, iar dacă vrei să-l prelungeşti şi pentru luna următoare, tot 9$ va trebui să plăteşti.

Într-un calcul făcut de ei, acei 9$ într-o lună înseamnă aproximativ 0,15$ pentru fiecare temă pe care o au. Ca să profiţi de promoţie trebuie doar să dai un click aici (nu e link de afiliat, don’t worry). Şi pentru că la „Enter coupon code” este scris „INSANITY”, abonamentul va costa doar 9$.

Articolul acesta este pentru cei care m-au întrebat zilele astea de unde şi-ar putea cumpăra o temă care să fie şi premium şi ieftină în acelaşi timp. Dar poate şi celorlalţi le este de folos.

Lasă un comentariu

25 comentarii

 • Yamasha 8 Aug 2013, ora 10:05

  da, dar dupa o luna de folosire, iesi din membership…. asa ca nu vei mai avea parte de suport tehnic care…oricum, e slabut la ei.

  • Cristian Florea 8 Aug 2013, ora 11:36

   Eu n-am avut deloc nevoie de suport tehnic din februarie până acum. Nu ştiu cât de mult contează asta.

  • Florin Andrei 8 Aug 2013, ora 11:40

   Cine are nevoie de suport tehnic? :) In cel mai rau caz rogi un prieten sau te documentezi.

   • Cristian Florea 8 Aug 2013, ora 11:43

    Problemele se rezovlă mai uşor când ai suport tehnic, ce-i drept, dar cred că la teme nu-i neapărată nevoie de aşa ceva. Adică într-o lună îţi dai singur seama dacă vrei să-i întrebi ceva pe oamenii ăia sau nu.

 • Tudor 8 Aug 2013, ora 11:49

  Ma astept sa scoata in curand teme noi :)

  • Cristian Florea 8 Aug 2013, ora 11:51

   Tot în mailul primit dimineaţă promit şi 3 teme noi pe lună. Nu ştiu cât de adevărat o fi, dar ei au promis. :D

  • Yamasha 8 Aug 2013, ora 14:44

   Pana la urma platesti pentru un serviciu. Iar ei fac reclama la…suport tehnic.
   Nicio intrebare de pe forumul lor n-a avut „succes”.

 • Olivian 8 Aug 2013, ora 11:57

  Temele au o interfata custom de editare? Par dragute, cred ca voi profita de oferta. Multumesc!

  • Cristian Florea 8 Aug 2013, ora 11:59

   Cum adica interfata custom de editare?

  • Ciprian 27 Oct 2013, ora 12:28

   Ei nu… uite ca mie mi-au raspuns in 2 ore pe forum. Le-am explicat despre ce era vorba (imaginile din postari nu erau responsive), si baietii au venit cu patchul imediat.

 • Andrei 8 Aug 2013, ora 14:26

  Eu am o temă free de la MyThemeShop şi deja m-am lăsat bătut. Are o grămadă de chestii mici şi enervante (de exemplu, în varianta iniţială nu puteai să dai click pe un titlu ca să te ducă la articol, butoanele de social sharing ţi le încadrează într-un chenar dubios care nu merge, etc.) şi ce e cel mai rău – suportul lor e zero barat. Pe forum zac mesaje nerăspunse cu grămada şi toată lumea se plânge de asta. Poate în loc să lanseze mai multe teme noi ar fi ok să le îmbunătăţească pe cele deja existente.

  TL;DR: MyThemeShop nu sunt serioşi, nu-i recomand nici măcar pentru temele free.

  • Cristian Florea 8 Aug 2013, ora 16:47

   Nu ştiu cum o fi suportul, că n-am avut nevoie de el. Şi nici cum o fi la tema ta, dar în cazul meu totul a fost ok. Bine, ce-i drept, mi-am modificat singur lucrurile pe care doream să le schimb. N-am avut nevoie de ajutor.

  • Ciprian 27 Oct 2013, ora 12:30

   Damn, raspunsul era pentru YAMASHA… Cristian, muta-l tu mai sus, sub „Pana la urma platesti pentru un serviciu. Iar ei fac reclama la…suport tehnic”. Mersi si imi cer scuze, cred ca am amasat aiurea butonul de reply.

   • Cristian Florea 27 Oct 2013, ora 17:07

    Salut. Nu prea pot să-l mut cum vreau eu, dar cred că se înţelege ce voiai să zici, oricum. Mulţumesc!

 • starchim01 9 Aug 2013, ora 09:31

  Eu am tema de la elegantthemes.com.Mi se pare destul de mult 9 USD pe lună.Tu îți organizezi tema cum dorești,ești de meserie (cred).Eu un biet instalator….Mă apucă toți nervii pământului atunci când încerc să o mai aranjez,cea pe care o am,sau oricare alta.Pentru mine totul e foarte plictisitor.În general vorbind:teme,pluginuri…

  • Cristian Florea 9 Aug 2013, ora 10:30

   Da, ai dreptate, mie îmi şi place să mă joc cu temele. Dacă am ceva de modificat încerc să mă descurc singur.

 • Bogdan Anghelina 10 Aug 2013, ora 01:02

  Nu am avut niciodată nevoie de suport tehnic, iar dacă aș avea nevoie, sunt atâtea forumuri și exemple pe internet – tutoriale mură-n gură – pentru asta. Când cumperi o temă cântărești complexitatea acesteia, design, muncă depusă, coduri curare ș.a.m.d; suportul tehnic vine undeva la sfârșit pe lista de priorități.

  • Cristian Florea 10 Aug 2013, ora 11:07

   De acord cu tine, dar fiecare îşi face priorităţile diferit. Pentru mulţi e mai important suportul tehnic decât orice altceva.

  • Andrei 10 Aug 2013, ora 15:16

   Corect, dar când iei o temă şi descoperi că e plină de buguri de care lumea se plânge de luni de zile şi pe developeri îi doare în cur, nici atunci nu contează suportul? :)

   • Bogdan Anghelina 10 Aug 2013, ora 20:29

    Andrei, cumperi o temă fără să consulți părera/frumul/comentariile cu privire la tema respectivă? Exact.

 • Sergiu Nicola 11 Aug 2013, ora 12:35

  Am şi eu câteva întrebări. Dacă-mi voi face cont, voi putea să downloadez de exemplu 10 teme? Acele 10 teme vor fi premium şi după ce îmi va expira valabilitatea contului?

  • Cristian Florea 12 Aug 2013, ora 15:34

   Da. Singura problemă va fi că dacă autorul temei va dori să-i facă un update (să scoată o nouă versiune a temei, spre exemplu), tu nu cred că vei putea profita de el. Dar asta nu înseamnă că versiunea pe care o ai tu n-o să mai meargă.

 • paul 9 Oct 2013, ora 22:37

  Salut,

  Pe langa aceasta colectie de teme, ce alte site-uri cu teme pt wordpress ai mai recomanda?

  Merci

  • Cristian Florea 10 Oct 2013, ora 12:30

   Salut. Nu prea urmăresc site-uri de teme wordpress. Când îmi iau o temă, dau un search pe Google şi mă uit la toat ce găsesc pe-acolo.

  • Ciprian 27 Oct 2013, ora 17:43

   Poti sa intri pe wpbest.net (advertisement intended). Updatez site-ul zilnic cu tot ce apare nou in materie de teme wordpress (sau aproape tot).